Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ово ронилачко место је усред океана и представља роњење. Наћи ћете неки врхунац са сунђерима и тврдим коралима. То је роњење на плиму, па се побрините да ово роните када је осека.

Сазнајте више

Дубина на овој локацији је између 6м и 16м. Још један гребен, ово је концентрисаније подручје од Хунге. Генерално има одличну видљивост и задовољство је ронити док истражујете гребене Занзибара.

Сазнајте више

HauntedWall / Ras Misikitini

Мали зидови од 5 метара до 18 метара на којима се налазе тврди и меки корали. Ова локација је јединствена по малом зиду и нуди одличну видљивост и лепе температуре.

Сазнајте више

Tumbatu Lagoon

Лагуна Тумбату има просечну дубину од 2 до 18 метара. Магично острво на северу Занзибара, зид од кораља прекрива западну страну острва Тумбату са најздравијим и најживописнијим коралним гребеном на Занзибару!

Сазнајте више

Shetani / Three Turtles

Ова локација је мали зид који се спушта од 5 метара до максимално 18 метара. Постоје врхови корала, тврдих и меких, са много малих коралних риба у невероватним нијансама боја.

Сазнајте више

Renco Bomi je velika koralna bomi struktura, vrh grebena je na dubini od oko 5m i spušta se 16m. Dok je ovaj greben pretrpeo određenu štetu od lokalnih ribara, postoji veliki broj korala i riba.

Сазнајте више

Shane’s

Схане'с је један од најпосебнијих гребена за локално становништво у овој области. Увек изненади чудним, ретким морским животом. Ово је обавезно роњење за фотографе и љубитеље макроа! Дубина се креће од 6 до 25 метара.

Сазнајте више

Левенбанк је дубоко роњење и најбоље је за напредне рониоце. Налази се у средини Индијског океана са максималном дубином од 35 м. Ронићете из дубоког у плитко подручје где се може наћи врхунац прекривен тврдим и меким/спужвастим коралима.

Сазнајте више

Ово је забавно место за роњење јер се сматра кућом за корњаче. Такође има врхунац прекривен меким сунђерима.

Сазнајте више

Mbwangawa

Огромна формација тврдог корала окружена запањујућим меким коралима. Наћи ћете врхунац корала и различитих врста риба. Видљивост је добра.

Сазнајте више