Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Timber Cove Boat Landing

Ово место за роњење је доступно преко кампа Тимбер Цове и пристајања за чамац где ћете морати да платите дневну накнаду осим ако не останете у кампу.

Сазнајте више

Stillwater Cove

Благи приступ плажи у југозападну увалу. Обично заштићен од северних таласа. 250-300 јарди велике стене са окружењем у облику зида који се спушта +50 стопа. Паркинг за истовар који се налази на улазу у увалу, паркирајте у подручју кампа Стиллватер Цове за дневно коришћење. На плажи се налазе тоалети, столови за пикник, роштиљ.

Сазнајте више

Gerstle Cove State Park

Uvala Gerstle se nalazi u okviru Državnog parka Solt Point na oko 45 minuta od Dženera, CA. Uvala je stenovita plaža sa prostorom za utovar odmah iznad. Svi automobili moraju da se parkiraju na parkingu. Sezonski održavano kupatilo i tuš sadržaji takođe se nalaze u samom objektu. Naknade za dnevnu upotrebu Državnog parka važe za sve posetioce

Сазнајте више

Doran Beach

Lak ulaz na plažu vodi do velikog peščanog zaliva. Duž južne strane plaže nalazi se kameni mlaznjak, koji generalno ima dosta ribara. Područje je generalno zaštićeno oblandama, tako da je porast obično minimalan. Vidljivost često nije sjajna. Struje su generalno blage. Kloni se brodskog kanala.

Сазнајте више

Anchor Bay

Lak, uglavnom zaštićen, ulaz na obalu iz privatnog kampa dovodi vas do mesta ronjenja. Severni deo zaliva je stenovit i pun života. Pristojan podvodni lov možete pogledati ovde.

Сазнајте више

Van Damme State Park

Велики (бесплатан) паркинг води директно до плаже. После мало шетње по песку имате лак улазак на обалу. Ова локација је скоро увек заштићена од преовлађујућег правца бујања. Одмах можете пронаћи пар врхунаца. На северу можете пратити зид ртова.

Сазнајте више

Bamboo Reef Pool

Грејани, отворени базен за обуку у ронилачком центру Бамбоо Рееф у округу СОМА у Сан Франциску. Један блок од станице Цалтраин и многих других начина превоза. 584 4тх Ст, Сан Францисцо, ЦА 94107

Сазнајте више

Sunrise Recreation Area

Tek što uđete na kapiju jezera Daglas blvd Folsom sa desne strane naći ćete zgradu sa plavim metalnim krovom. Kada krenete ka vodi primetićete da su blokirali i prostor za plivanje. Vis je tu 5-10 stopa i nema struje. Odlično mesto za proveru opreme.

Сазнајте више

Fair Oaks Bridge

Видљивост зависи од протока Фолсом проклетог испуста. У лето када река тече јако, постоји значајна струја; међутим, ово је место за роњење које не смете пропустити. Опсег дубине је 20-25 стопа и вис од 10-15 стопа. Ако волите дрифт роњење, ово је право место.

Сазнајте више

Black Miners Bar State Park

Једно од најпопуларнијих слатководних локација за роњење у Калифорнији налази се у језеру Натома. Није најбоља видљивост, али је лако приступити мирним условима и одлично место за нове рониоце да вежбају своје вештине.

Сазнајте више