Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Luca Sanctuary, Reef Village

Састоји се од неколико чамаца и аутомобила који су потопљени у блато да би се створило веома јединствено место за роњење. Ово је једно од омиљених места за макро роњење на Филипинима.

Сазнајте више

El Dorado

Ovo je omiljeno ronilaиka lokacija za ronioce koji traћe gustu ribu. To je mesto za oporavak i očuvanje korala koje sadrži različite tipove Veštačkog grebena dizajnirane da podstaknu rast korala. Sada je dom najrazličitijih ribljih vrsta i koralnih vrsta.

Сазнајте више

Dumagat Freedive Training Site

Испред Цезаровог места, на дохват руке. Маркерска бова за роњење на слободно роњење постављена на дубини од 43 м одмах изван границе светилишта Поблацион 2. Локација је око 150м од обале.

Сазнајте више

Talisay Dauin Beach

Смештен 300м јужно од Атлантис Диве Ресорт, ово место за роњење нуди нешто за рониоце који уживају у коралним гребенима или у роњењу у блату. Локација је комбинација пешчаних падина, корита морске траве и коралног гребена.

Сазнајте више

Poblacion District 2

Jedan od najboljih Macro roni sajtova Dauina. Ovo je uoč i omiljeni sajt za obuku za početnike i napredne kurseve zbog svog dugog peščanog dna i ocenjene peščane padine. Odlični uslovi za ronjenje, naročito tokom severozapadnih vetrova.

Сазнајте више

Dauin Marine Sanctuary

Дауин Марине Сантуари у Дауиновом округу Поблацион 1. Најпосећеније уточиште за роњење са обећањима о корњачама и прелепим коралним вртовима. Одлична плажа као и за сунчање.

Сазнајте више

Punta

Прво заштићено морско подручје у Дауину је такође најпопуларније место за роњење због своје близине и благих падина. То га чини савршеним местом за почетнике.

Сазнајте више

Atlantis House Reef

Смештен директно испред Атлантис Диве Ресорта, гребен Атлантис Хоусе је комбинација пешчаних подручја, вештачких гребена, коралних гребена и корита морске траве.

Сазнајте више

Poblacion District 1

Ovo je prvo morsko utočište u Dauinu. Mesto koralnog grebena koje obećava dobru količinu grebenskih riba i izvestan broj rezidentnih kornjača. Lako pristupačno mesto za ronjenje na obali.

Сазнајте више

La Tortue Housereef

Смештен на јужном крају светилишта Дауин Поблацион Дистрицт 1, нуди невероватно роњење за почетнике, напредне и стручне рониоце са блатом и великим, здравим гребеном. Ту је и мини гребен на 30 метара за напредне рониоце да уживају.

Сазнајте више