Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Silent Beach

Са нашим Схуттле бусом водимо вас, за само неколико минута, до Хоусе Рееф Силент Беацх Соутх. Најљепша плажа на отоку Крку је окружена мирисним боровима, а кристално чиста вода има меки тиркизни сјај. Мислили бисте да сте на Карибима.

Сазнајте више

Secret Beach

Само неколико метара од ронилачког центра налази се Хоусе Рееф Сецрет Беацх. Доступна су колица за професионални транспорт опреме упркос близини. Кроз малу пећину идете до скривене плаже, која је дала име месту за роњење.

Сазнајте више

Vrbnik Cave

Пречник улаза у пећину је +/- 4 метра; 2 или 3 рониоца могу удобно ући одједном. Рониоци морају пазити да не узбуркају седимент на поду пећине. Пећина је дуга +/- 25 метара иу центру ћете видети млаз сунчеве светлости који долази из уског сифона, који се протеже до површине.

Сазнајте више

Plic Tenki

Врло лијепо мјесто за роњење на источној страни отока Крка. Као пирамида, Тенки стоји у води. После улаза на 3м, постоји мали тунел који води до 9м дубине. Два стрма зида (до око 20м и следећи до око 40м) вреди видети. У плиткој води налазе се велике гео формације.

Сазнајте више

Sveti Marak

Роњење почиње на висоравни на 5 метара, након чега следи стрмо спуштање уз зид. Једна од најважнијих ствари је мала олупина на улазу у пећину у коју се може ући један по један ронилац. Пећина је на 15 метара, али је могуће спустити се и даље низ зид.

Сазнајте више

Kamenjak

Овај гребен ломи површину воде формирајући мало каменито, назубљено острвце. Подводни пејзаж је нераван као и површина. Почетници могу да роне на гребену око острва држећи се мањих дубина, док напреднији рониоци могу да зароне дубље до неких фасцинантних великих жутих и црвених горгонијанских корала.

Сазнајте више

Mel’s rock

Ova mesta ronjenja se nalaze u blizini mesta ronjenja Tenki, sa našim udobnim brodom, bićemo tamo za 20 min. Formacija je kao vrhunac, počinje od dephta od 2-3mt, i spušta se na 25mt.

Сазнајте више

Hrid Kamenjak

Ovaj sajt je dvostruko zabavniji jer nudi ne jedan, već dva grebena. Prvi se spušta na 25 metara i bogat je golobranima, sunđerima i žutim gorgonijanima. Drugi greben se prostire na 35 metara i dom je endemskih sunđera.

Сазнајте више

Punta Glavina

Prelepi zid se spušta postepeno na 25 metara ispod površine. Nekoliko udaraca perajem dalje je ivica drugog zida koji dostiže sve do 45 metara. Jedan od najznačajnijih događaja na ovoj lokaciji je velika pećina, sa ulazom na samo 3 metra.

Сазнајте више

Hrid Piramida

Mesto ronjenja se nalazi u zalivu odmah pored KRK-a i pogodno je za sve vrste ronilaca sa maksimalnom dubinom od 27 metara.

Сазнајте више