Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Cavern Bay

Смјештен на сјеверној страни отока Крка, испод стрмих литица, ова локација има лијепи дубоки зид с пуно живота. Роњење се завршава пливањем кроз тунел.

Сазнајте више

Plovanov Stol

Врло лијеп стрм зид на источној страни отока Крка. Стрми зид се спушта скоро окомито на 40 м. Постоји много малих рупа и великих геолошких формација којима се можете дивити. Обично се изводи као једносмерно роњење.

Сазнајте више

SS Regolo (Wreck)

Реголо је био усидрен у луци Сењ, укрцавајући терет дрвета када га је задесила силовита снежна олуја са температуром од 17 степени Целзијуса испод нуле. Брод је био одсечен од својих сидришта и, упркос снази парне машине, отпловио је према средини Велебитског канала где је потонуо на дубину од 65 метара.

Сазнајте више

Jakljan (Wreck)

Олупина Јакљана лежи између Новог Винодолског и острва Крка у дубини од 42м до 51м усправно на дну Јадранског мора. На прамцу и крми се виде два противавионска топа, товар је потпуно очуван, а олупина је у одличном стању.

Сазнајте више

Hrid Piramida

Mesto ronjenja se nalazi u zalivu odmah pored KRK-a i pogodno je za sve vrste ronilaca sa maksimalnom dubinom od 27 metara.

Сазнајте више

Punta Glavina

Prelepi zid se spušta postepeno na 25 metara ispod površine. Nekoliko udaraca perajem dalje je ivica drugog zida koji dostiže sve do 45 metara. Jedan od najznačajnijih događaja na ovoj lokaciji je velika pećina, sa ulazom na samo 3 metra.

Сазнајте више

Mel’s rock

Ova mesta ronjenja se nalaze u blizini mesta ronjenja Tenki, sa našim udobnim brodom, bićemo tamo za 20 min. Formacija je kao vrhunac, počinje od dephta od 2-3mt, i spušta se na 25mt.

Сазнајте више

Hrid Kamenjak

Ovaj sajt je dvostruko zabavniji jer nudi ne jedan, već dva grebena. Prvi se spušta na 25 metara i bogat je golobranima, sunđerima i žutim gorgonijanima. Drugi greben se prostire na 35 metara i dom je endemskih sunđera.

Сазнајте више

Kamenjak

Овај гребен ломи површину воде формирајући мало каменито, назубљено острвце. Подводни пејзаж је нераван као и површина. Почетници могу да роне на гребену око острва држећи се мањих дубина, док напреднији рониоци могу да зароне дубље до неких фасцинантних великих жутих и црвених горгонијанских корала.

Сазнајте више

Plic Tenki

Врло лијепо мјесто за роњење на источној страни отока Крка. Као пирамида, Тенки стоји у води. После улаза на 3м, постоји мали тунел који води до 9м дубине. Два стрма зида (до око 20м и следећи до око 40м) вреди видети. У плиткој води налазе се велике гео формације.

Сазнајте више