Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Two Towers

Najza opuštajuće ronjenje koje ćete čak doživeti! Pošto se greben polako spušta na peščano dno na 18-19m, ova lokacija je savršena za sve nivoe iskustva. Mnogo rupa za istraživanje.

Сазнајте више

Kanjon

Ронимо дуж западне стране полуострва Верудела. Гребен се налази у близини места сидришта и прати обалу паралелно. Ронимо десно од зида који се стрмо спушта до 25 м дубине.

Сазнајте више

Orca Housereef

Smešten ispod hotela Park Plaza Histria, bara i restorana "Jahta", odmah ispod Ronilačkog centra ORCA. Dubina 2-8 m/ 6- 25 ft. Olupina veslačkog broda u plitkom delu grebena, odlična za noćno ronjenje.

Сазнајте више

Kockice

Југоисточна страна Фратарског острва крије дивну ронилачку локацију погодну за све нивое ронилачког искуства. Почиње са полако спуштајућим дном које се брзо отвара до вертикалног гребена испуњеног рупама и пећинама свих величина. Максимална дубина је око 25 метара.

Сазнајте више

Fraskeric Cave

Незаобилазна ронилачка локација на истарском полуотоку. Роњење почиње на северном делу острва. Ронимо пешчаном падином ка првом тунелу кроз који ћемо проћи свако појединачно. После тога убрзо стижемо до следећег тунела кроз који ронимо у паровима.

Сазнајте више

Frasker

Иако овде струје нису увек јаке, рониоци иду само у једном правцу – са струјом – да би се обезбедило лакше и пријатније роњење. Ово је занимљиво налазиште јер се роњења врше дуж зидова и стена које формирају 2 – 3 каскаде, на дубини од 15 м, 18-20 м и испод 20 м.

Сазнајте више

Jarbol

Вертикални зид који се спушта од 10 – 14 м до 28 м пун је рупа и малих пећина разних величина које се лако могу прегледати без заласка у њих. Забијен у стену на дубини од 26 м, налази се бродски јарбол на коме се још види неколико остатака брода.

Сазнајте више

Bumbište

Ово је прелепа позиција са веома дугим и разноврсним зидом који се простире на преко 200 метара. Током роњења, које по жељи може бити на дубини до 20 метара и више, обилазимо неколико подводних ртова без краја рупама и литицама. Сваки од њих је богат бојама и различитим врстама.

Сазнајте више

Hippocampus House Reef 1

Ovaj ronilački sajt odgovara svim tipovima ronilaca i svim kategorijama. Ronjenje se odvija duž obale mora u auto kampu Stoja koji se nalazi na severnom rtu.

Сазнајте више

Zelena Lanterna

Urađeno kao nanos zaroni u umerene struje duž obale. Blagi pad dovodi do peščanog dna od maksimalnih 27 metara. Moguće je tražiti male komade amfora.

Сазнајте више