Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Pasihagon

Пасихагон је добио име по Барангају у близини локалитета. Ова локација је благо нагнута и једно је од мање прометних места за роњење у Сикиору. Овде ћете наћи типичне врсте корала.

Сазнајте више

Tambisan Wall

Веома опуштајуће и удобно роњење. Одлично за сваки ниво рониоца. Прелепе коралне баште. У околини ћете наћи посебна стабла црног корала.

Сазнајте више

Палитон Санцтуари је роњење са зида почевши од дубине од 5 м, па све до 50 м. То га чини идеалним местом за роњење за сваки ниво. Прелепе и нетакнуте коралне баште налазе се са пуно малих макро створења.

Сазнајте више

Палитон Стагхорн је прелепо место за роњење. Обично ћете наћи одличну видљивост и велики избор јата меких и тврдих корала свих врста и боја гребенских риба.

Сазнајте више

Paliton Wall

На овом чувеном зидном роњењу у североисточном углу острва, видећете типичне коралне баште са великим могућностима за макро фотографију.

Сазнајте више

Takot Shoal

Такот Схоал је такође познат као потопљено острво. Ово је коси роњење, почиње на око 12 м, иде све до 40 м. Ово је напреднија локација за роњење и можете наићи на неке тренутне.

Сазнајте више

Maite Marine Sanctuary

Југозападно од острва дуж пута до плаже Сан Хуан у Сикијору наћи ћете гробље. Маите на висајском дијалекту значи гробље, што је овом месту за роњење добило име.

Сазнајте више

Baha reef

На само пливачкој удаљености од ронилачког центра Диве Поинт Сикуијор налази се гребен Баха, домет са коралним стенама, огромним стоним коралима и морским дивљим животињама. Одлично ноћно роњење овде је загарантовано.

Сазнајте више

Mystic coral garden

Ulaz se šeta, prilaz je plitak oko 50 metara i koralni grebeni počinju da padaju, varira od 6 metara do 30 metara do nežnog nagiba. Ronjenje se može uraditi u dve sesije levo i desno, obe potpuno različite u topografiji.

Сазнајте више

Један од најпопуларнијих улаза на обалу у Сикијору је 1,3 километра јужно од центра града Сан Хуана. На десној страни ћете наћи натписну таблу Јохн Лхеа Ресорта. Уђите и пријавите се у Диве Поинт ДЦ који се налази тамо за роњење на обали у Цорал Гардену. Одличан сајт за ноћно роњење.

Сазнајте више