Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Grote Hegge

Grote Hege u blizini Torna je prelepo mesto sa ogromnom olupinom zvanom "Pruisenwrak" koja je dugačka 50 metara i široka 8 metara. Pored toga, postoji nekoliko objekata i platforma.

Сазнајте више

Zuidplas

Hotel Zuidplas u Roermondu je prelepo prirodno mesto, smešteno u odmaralištu Marina Oolderhuuske. Jezero je otvoreno u vezi sa Maasom. Na raspolaganju vam je 'ronilački mobilni' za prevoz vaših stvari. Pored toga, tu su i prostorije za presvlačenje, slavine za puštanje vode, tuševi i toaleti.

Сазнајте више

Kempervennen

Де Кемпервеннен је место за роњење у центру за одмор „Де Кемпервеннен“. У Кемпервеннену поред највеће платформе за обуку у Холандији (200м2) налазите чувену „Биг Маму“, огромног сома од око 2,40м.

Сазнајте више

Blausteinsee, Eschweiler

Једно од најпознатијих места за дубоко роњење у НРВ. Максимална дубина је око 42 метра. Постоји много платформи за обуку на различитим дубинама. Морају се поштовати локални прописи о роњењу. На веб страници постоји детаљна мапа роњења.

Сазнајте више

TODI, The Ultimate Experience

ТОДИ, Тхе Ултимате Дивинг Екпериенце, је гигантски затворени ронилачки базен дубине 10 метара и пречника 36 метара, са више од 6.200.000 литара воде и константном температуром од 23°.

Сазнајте више

Aquabest

Aquabest je najpoznatiji po podvodnoj kući u koju ste mogli da uđete. Pored toga, pronaći ćete brojne predmete kao što su čamac i platforme oko zemljišta.

Сазнајте више

Zilvermeer

Покрајинско рекреативно подручје Зилвермер, које се налази на територији општине Мол, представља прелеп део природе у срцу Кемпена. Након вађења песка за тадашњу индустрију стакла настала су разна језера.

Сазнајте више

De Kuilen

Na prvi pogled ovo izgleda kao normalan bazen ali izgleda ugroženo! Pod vodom zamišljate sebe u svetu klisura i pukotina formiranih u peatu. Svakako sa dobrom vidljivošću jedno od najboljih mesta u okolini.

Сазнајте више

Piscine de Herve

Opštinski bazen Herve je lokacija za trening u zatvorenom prostoru za ronjenje. Bazen ima 25 metara dug takmičarski bazen širok 4 trake.

Сазнајте више

GochNess

ГоцхНесс је забавно роњење у каменолому. Региструјте се преко САМсДИВИНГ ронилачког центра пре роњења. Максимална дубина је 26 метара, видљивост 3-10 метара.

Сазнајте више