Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Capernwray (Jackdaw Quarry)

Цапернвраи је место за роњење у унутрашњости северозапада које посећују многи рониоци и школе. Има тенденцију да се отвара викендом и од четвртка зими и средом до увече током лета.

Сазнајте више

Eight Acre Lake

Еигхт Ацре има максималну дубину од 14 м што је идеално за већину курсева обуке и пружа добре могућности за рекреативно роњење. Постоји неколико платформи за обуку на различитим дубинама око језера ако је потребно за обуку. Постоје 2 дубока улаза у језеро као и падина са оградама.

Сазнајте више

Wastwater

Вастватер, најдубље природно језеро у Енглеској. Смештено у Националном парку Лаке Дистрицт, ово језеро се формирало у глацијској долини на 60 метара надморске висине. Дугачак је 4,8 км, широк 500 метара и на најдубљој тачки достиже дубину од 79 метара. Језеро је у власништву Националног фонда и популарна је туристичка дестинација.

Сазнајте више

The Delph

Inland ronilački sajt sa svim osnovama koje će vam biti potrebne za obuku ronilaca. Max dubina je zabeležila 19m, kafe, svlačionicu i toalete na licu mesta. Otvoreno 7 dana u nedelji.

Сазнајте више

Farne Islands

Острва Фарне су позната по колонији од 4,5 хиљада сивих фока и врви од живота на бројним местима за роњење. Већина локација се налази око спољног Фарнеса са олупинама и гребенима за истраживање.

Сазнајте више

Harvey Hadden Sports Village Pool

Базен у спортском селу Харвеи Хадден је главни базен за тренинг. Димензије 25м к 25м и са максималном дубином од око 4м, пружа довољно простора за групе за обуку роњења да се рашире и пуно простора за пливање.

Сазнајте више

Divemaster Scuba Pool

Дивемастер Сцуба је завршио свој потпуно нови базен за роњење у августу 2022. То је врхунско место за учење роњења, роњење на слободу, сирена, роњење или забаву у води. Базен је пречника 10м и дубине 4м. Платформа за обуку је висока 1,6 м и нуди велику плитку воду за развој вештина.

Сазнајте више

St. Abbs

Нека од најпознатијих ронилачких места Сент Абса су само 50м удаљена од зида луке: „Цатхедрал Роцк“, „Биг Греен Царр“, „Броад Цраиг“ и „Литтле Царр“. Ове локације се могу ронити као роњење са обале из луке или се до других места може доћи ронилачким чамцем.

Сазнајте више

Dosthill Quarry

Каменолом Достхилл је слатководно језеро које се храни изворима у срцу Достхилла у Тамворту. Лако доступан са М42 и М6 Радно време: -чет - 1300 - 2100, петак - 1300 - 2100, субота - 0700 - 1600, недеља - 0700 - 1600. Последњи улазак је 90 минута пре затварања.

Сазнајте више

Stoney Cove

Каменолом Стонеи Цове је првобитно био рудник гранита. 1958. године, када је вађење на локалитету престало, каменолом се напунио изворском водом. Данас се локација састоји од 3 главна нивоа: 6 м површине полице, идеално за обуку почетника, 36 м базена за напреднију обуку и главног тела које се састоји од 2 велика подручја дубине 22 м.

Сазнајте више