Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Punta Sur - Devil’s Throat

Локације у Пунта Суру су за напредне рониоце због огромних преовлађујућих струја и типичних дубина профила роњења. Ђавоље грло је познати пролаз који се налази на најјужнијем крају, са улазном тачком на дубини од око 27 м/90 стопа и вијуга до 42 м/140 стопа кроз дугачку, уску пећину надоле.

Сазнајте више

Maracaibo Reef

Maracaibo Reef je najjužnije ronilačkog mesta na Istočnoj obali Kozumela. To je duboko otpuštanje sa velikim lukom koji je jedno od čuvenih Cozumelovih podvodnih obeležja.

Сазнајте више

Colombia Reef

Колумбијски гребен је познат по свом плитком, шареном гребену и дубљем спуштању. Струја је умерена и ово место се обично ради као дрифт роњење. Постоји много забавних пролаза и препуста за истраживање.

Сазнајте више

Colombia Shallows

Са максималном дубином од 25 стопа, ово је савршено место за обуку почетника, нове рониоце, ажуриране часове или рониоце који траже обиље морског живота и дуго времена на дну. Бескрајне могућности фотографисања за стручњаке и почетнике УВ фотографе је такође плус!

Сазнајте више

Palancar Bricks

Најдаљи јужни део чувеног гребена Паланцар, Паланцар Брицкс је погодан за рониоце свих нивоа искуства због вишеструког пливања, различитих дубина, роњења на више нивоа и макро фотографије.

Сазнајте више

Palancar Horseshoe

Потковица је један од четири фантастична дела која чине чувени гребен Паланкара у Козумелу, Мексико. Овај део гребена је зарез у облику потковице у зиду Паланчара препун лепих и великих кораљних глава и џиновских бурестих сунђера.

Сазнајте више

Palancar Gardens

Једна од најпопуларнијих локација за роњење на острву Козумел, Паланцар Гарденс почиње преко плитког гребена на 33 стопе, а затим се спушта као мини зид на преко 130 стопа. Постоји много забавних пећина и пролаза за истраживање. Гребен је веома здрав, поглед је спектакуларан, а морски живот је у изобиљу.

Сазнајте више

Palancar Caves

Пећине Паланцар се обично раде као дрифт роњење на више нивоа, почевши прилично дубоко, обично достижући границу рекреације, да би се истражио дубљи гребен који је пун подводних тунела и пећина кроз које се може препливати. Затим ћете кренути уз гребен до плиће области да бисте завршили роњење.

Сазнајте више

Dalila

Ово је једно од популарнијих локација за плитко роњење у Цозумелу и популарно је друго роњење међу чартерима роњења. Са гребеном који се налази на око 40-60 стопа воде, ово је одлично место за роњење и почетнике. Ово је одлично место за видети ајкуле и корњаче.

Сазнајте више

Cedar Pass

Пасео дел Цедрал је омиљено место на Козумелу међу фотографима због пејзажа који је прекривен уским малим увалама и пукотинама у којима се могу сакрити јата риба. Ово је плитко роњење са максималном дубином од 60 стопа и одлично за рониоце почетнике.

Сазнајте више