Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Long Caye Aquarium

Ово је сјајно роњење са малим зидом са гребеном који почиње у само 20 стопа воде (добро за роњење с дисалицом), али затим пада на стотине стопа дубоко. Видљивост је одлична и има шта да се види!

Сазнајте више

Half Moon Caye Wall

Многи рониоци сматрају да је Халф Моон Цаие Валл најбоље место за роњење у целом Белизеу. Уз одличну видљивост, доследна и разноврсна опажања дивљих животиња и прелепе корале, ово роњење никада не разочара. Многи рониоци бирају ово роњење као друго роњење након Плаве рупе.

Сазнајте више

Long Caye Ridge

Прелепо место које се налази на атолу Лигхтхоусе Рееф до које се може доћи само бродом. Прелепе, здраве формације корала са мноштвом морског живота за видети.

Сазнајте више

Long Caye Wall

Прелепо роњење са зида на Гловеровом гребену унутар атола Лигхтхоусе Рееф. Зид не разочара лепим, здравим растом корала, џиновским сунђерима и тонама морског живота.

Сазнајте више

Turneffe Atoll

Нема много стварних атола на Карибима, а Белизе их има три. Атол Турнефе је највећи и визуелно најспектакуларнији од три.

Сазнајте више

Saint George’s Caye

Сент Џорџ Кеј је приватни рај на острву и налази се недалеко од обале Белизе Цитија.

Сазнајте више

Caye Caulker Marine Reserve

Ова локација је заштићено морско подручје недалеко од Кеј Колкера са прелепим, здравим гребеном са обилним количинама живих корала и младих риба.

Сазнајте више

Esmeralda Canyon

Кањони Есмералда, један од најлепших зарона на Амбергрис Цаие-у, састоји се од више „кањона с прорезима“ попут коралних гребена због којих се осећате као да пливате горе-доле по редовима полица за књиге у библиотеци корала.

Сазнајте више

Hol Chan Marine Reserve

Хол Чан је најпопуларније подручје за роњење у Белизеу, ако не и на свим Карибима. Овај морски парк налази се на обали од Амбергрис Цаие-а и може се похвалити одличном видљивошћу, прелепим коралним формацијама и ТОНАма морског живота.

Сазнајте више

San Pedro

Једно од најпопуларнијих подручја за роњење на острву Амбергрис Цаие у Белизеу

Сазнајте више