Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Possum Kingdom State Park

Државни парк Поссум Кингдом налази се на језеру Поссум Кингдом у округу Пало Пинто, Тексас, САД, који је изграђен 1940-их од стране Цивилног конзерваторског корпуса и лежи у планинама Пало Пинто и долини реке Бразос у Тексасу.

Сазнајте више

Scuba Diver’s Paradise Deep Horizon

Scuba Diver's Paradise's own Deep Water platforma prosečno 15 metara. Nekada je podučavao SSI-jeov kurs dubokog ronjenja. Očekujte da ćete se suočiti sa 2 ili 3 termokline, predloženo 5 mm Wetsuit, minimum. Platforma na jezeru omogućava studentima i roniocima da pronađu namensku liniju za navigaciju do drugih oblasti. (Groblje, ili Napredni prizor)

Сазнајте више

Scuba Divers Paradise Dock

Пристаниште за обуку које се налази одмах испред ронилачке продавнице. Рониоци огромним кораком улазе у 12 стопа воде и прате бову до платформе. „Ово је званична „почетна тачка“ роњења.

Сазнајте више

Stillhouse Park

Стиллхоусе Холлов Лаке се налази у централном Тексасу и отворено је током целе године. Стиллхоусе Парк је лако заронити на обалу и популаран је међу локалним становништвом. У марини на североисточној страни језера налази се ронилачка радња која омогућава погодно пуњење ваздуха. Видљивост је обично 5-15 стопа.

Сазнајте више

Scuba Divers Paradise Navigation Site

Dođite da izdetate svoje navigacione veštine na našem jednom od ljubaznih podvodnih kurseva navigacije. Postavite se tako da obezbedite maksimalnu obuku koja može da se ostvari, a da istovremeno vidite i divne atrakcije. Koristi se prvenstveno za podučavanje SSI Navigation Con-ed, što pomaže našim roniocima da ostvare svoj Napredni rejting otvorene vode.

Сазнајте више

Scuba Divers Paradise’s Advanced Site

Dođite da vidite ovaj fenomenalan sajt da vežbate navigaciju, ili da samo vidite atrakcije. Dostupne stvari koje treba videti su Roštilj, kadica, jedrenjak, Ajkula, Kornjača. Platforma se nalazi na 30ft/9m i omogućava vam da vodite namenski kurs, ili da se probijete kroz groblje i do Dubokog horizonta.

Сазнајте више

Stillhouse Graveyard

Ово ронилачко место има платформу на обали са везом за чамац на бови. Постоје линије које се протежу од платформе на северу и југу и линија која иде на запад до дубоке платформе.

Сазнајте више

Stillhouse Hallow Lake

Ово слатководно језеро је популарно место за локално становништво. Видљивост је обично 5-15 стопа са топлијом водом током летњих месеци. У марини на североисточној страни језера налази се ронилачка радња која омогућава погодно пуњење ваздуха.

Сазнајте више

Scuba Divers Paradise Gnome Boat

Obično se družim sa mojim patuljcima na ovom divno šarenom, i jedinstvenom ronilašnom mestu. Ronioci se uvek ohrabruju da donesu baštenskog patuljka po svom izboru koji će dodati kolekciji. Kontaktiraj Scuba Divers Paradise da vidiš kada se odvija sledeće Gnome ronjenje!

Сазнајте више

The Scuba Ranch, Terrell, Texas

Сцуба Ранч, раније познат као Цлеар Спрингс Сцуба Парк, отворен је 15. јуна 2001. Ми смо рекреативни објекат за роњење у власништву породице и којим управљамо, и нудимо језеро на 22 хектара које се напаја из извора и има једно од најлепших природних станишта које смо видели у слатководном тексашком језеру.

Сазнајте више