Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

San Carlos Beach

Плажа Сан Карлос нуди роњење на плажу са лаким улазом, заједно са свим садржајима, укључујући доста паркинга, купатила и тушеве. Бамбусов гребен је удаљен 3 минута вожње од плаже. Налази се на адреси: 614 Лигхтхоусе Аве, Монтереи.

Сазнајте више

Breakwater Cove

Бреакватер је веома популарно место за роњење за часове Опен Ватер са својом мирном водом, лаким уласком и заштитом од океана. Од вашег аутомобила до воде је прилично кратка шетња, а на пешачкој удаљености постоји место за роњење за пуњење ваздуха.

Сазнајте више

Lovers Point

Леп улаз у песак који води до углавном заштићеног места за роњење. Право са плаже, трчаћете преко гребена стена са обиљем рибљег света. На северу ћете видети врхунце. Дубина је умерена за цео сајт.

Сазнајте више

Otter Cove

Lak ulazak na obalu. Može da bude grubo ako otok dolazi iz pogrešnog pravca. Mnogo kelpa pravo sa plaћe. Laka navigacija napolju i nazad, i jednom u kelpu je lepo trčati po ivicama.

Сазнајте више

Aumentos Pinnacle

Највиша тачка Аументос Пиннацлеа је око 40 стопа. Стена на морској страни је стрм, гранитни зид који се вертикално спушта на око 60 стопа, а затим спорије на 80 до 85 стопа. Са приобалне стране гребен се спушта у корацима до 50 до 55 стопа и остаје на овој дубини све док се не наиђе на гребен Чејс.

Сазнајте више

Monastery Beach

Н. Манастирска плажа. Висока пешчана дина, јаки таласи и растресити шљунак. Уђите са северне стране, останите на спољашњој страни стене за прање, пратите обрис морске траве и зароните у око 30-40 стопа воде. Крените за 350 степени и стигните на почетак рова. Пратите линију контуре на било којој дубини.

Сазнајте више

Whaler’s Cove

Вхалер'с Цове је најпопуларнија локација за роњење у Поинт Лобосу, која нуди невероватно богате и нетакнуте зидове, врхове и шуме морских алги. Сама увала је дубока само око 30 стопа, што је чини одличним местом за роњење и почетнике.

Сазнајте више

Point Lobos State Reserve

Блуефисх Цове је најбоља област за роњење у Поинт Лобосу и доступна је дугим пливањем са рампе иза угла у увалу или надајући се једном месечно чартеру чамца који ће рониоце одвести право у увалу да роне .

Сазнајте више

Monterey Bay

Цео залив Монтереј се сматра морским уточиштем и привлачи хиљаде ронилаца сваке године из целог света. Ронилачка места су разбацана дуж залива са доста места за лаки улазак за новије рониоце и дубљих вода близу обале за искусније рониоце.

Сазнајте више

Bamboo Reef Pool

Грејани, отворени базен за обуку у ронилачком центру Бамбоо Рееф у округу СОМА у Сан Франциску. Један блок од станице Цалтраин и многих других начина превоза. 584 4тх Ст, Сан Францисцо, ЦА 94107

Сазнајте више