Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Веома испуцала олупина на максималној дубини од 9-11м. Молимо вас да не дирајте олупину или околне делове нити скупљајте ствари. Одлична узгона је критична јер је на дну још увек остало нешто муниције.

Сазнајте више

Ово место за роњење је прекривено подводним биљкама са старом метеоролошком станицом која вири из воде. Посебно су интересантне обале лапораца. На овом ронилачком месту увек постоји струја, некад јача а некад слабија. Улаз са плаже. Доступан велики паркинг.

Сазнајте више

Flügge Strand, Fehmarn

Ронилачка локација Флугге, са својом 4 км дугом пешчаном природном плажом, брзо ће вас одушевити. Плажа се благо спушта до мора, до пешчаног спруда, који се простире на око 25 м паралелно са обалом. Идеално место за роњење за почетнике.

Сазнајте више

Flügge Leuchtfeuer, Fehmarn

Ронилачка локација Флугге, са својом 4 км дугом пешчаном природном плажом, брзо ће вас одушевити. Плажа се благо спушта према мору. До пешчаног спруда, који се простире на око 25 м паралелно са обалом. Идеално место за роњење и за почетнике. Место роњења има дубину од око 4м.

Сазнајте више

Fehmarn - Straßenbagger

Овде на Балтику видећете багер на прибл. 16 м дубине која је прешла. Лежи до ушију у муљевитом дну. Грана је дугачка око 15м, а стварно возило је дугачко око 5м и широко 3м.

Сазнајте више

Fehmarnsund Bridge

Да ли сте икада желели да зароните испод моста Фехмарнсунд? Онда сте дошли на право место. Ово је дрифт роњење директно испод моста. Пажња: Употреба ронилачке бове је обавезна због саобраћаја брода.

Сазнајте више

Fehmarn, Wulfener Hals

"Кућни гребен" удаљен је само неколико минута хода од ронилачког центра. Ово место је савршено за уводно роњење и за почетнике, јер је дубина између 2м и 4м.

Сазнајте више

Одлично место за роњење са ВЦ-ом на паркингу. Само око 50м до воде изнад насипа. Дубина роњења је између 3-6м и може се очекивати струја.

Сазнајте више

Blanck-Eck

Ронилиште Бланк-Ецк налази се директно поред стрелишта Путлос. Пажња: роњење није дозвољено у забрањеном подручју! Ипак, могуће је да ћете тамо пронаћи неку муницију. Молим те не дирај!

Сазнајте више

Једно од најлепших ронилачких места на Фемарну. Директно паркинг место на риви. ВЦ је такође на лицу места. До воде око 50м преко малог брда и већ сте у Балтичком мору.

Сазнајте више