Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

3 Zinnen

3 Зиннен је дивно место за роњење и идеално је за почетнике и напредне рониоце. Разнолико је и лепо. Путовање ронилачким чамцем у просеку траје 20 минута.

Сазнајте више

Sveti Blaz

Веома популарно место за роњење за почетнике и напредне рониоце, због малог зида између 9-19 метара, тераса између 3 и 35 метара и другог зида између 26 и 40 метара.

Сазнајте више

Hausriff Cres

Зарасла стенска формација испред базе простире се од 5 м до 37 м дубине. Одлично место за вежбање за студенте у затвореном простору. Може се ронити до 11:15 у високој сезони из безбедносних разлога, пошто је после овог времена повећан саобраћај чамцем (изван баријере).

Сазнајте више

Metlikova

Прилаз од школе роњења: 25 минута, прелеп стрм зид између 10 - 40 м, веома леп плато са златном сунђерастом ливадом и разноврсним плитким простором.

Сазнајте више

Travnica, Cres

Путовање од ронилачког центра: 25 - 30 минута. Лепо место за роњење за почетнике и напредне рониоце са пешчаним плитким простором од 3-10м са могућношћу да се виде морски коњићи! Стрми зид између 10 - 40м.

Сазнајте више

Toni House Reef

Прелепо приобално место за роњење које се налази на ушћу залива Торкул. Име је добио по познатом локалном рибару који такође обожава роњење. Занимљивост залива је да се на овом ронилачком месту налази неколико мањих и већих олупина, тако да овај мали скривени залив крије занимљиве ствари за свакога.

Сазнајте више

Malibu Bay

Прелеп стрм зид који се у 1. заливу пружа на северну страну према светионику. Плато се спушта око 20 м, а затим почиње веома леп зарастао зид са пуно рибе, шкорпиона, а понекад се може видети и угора. Мак. дубина је око 40м.

Сазнајте више

PLAVNIK - II wall

Nalazi se na južnoj strani ostrva Plavnik u drugom zalivu posle Rt Veli Pin. Sa platoa u zalivu nalazi se peščana kap po kojoj zid počinje od 15 metara i spušta se na preko 40 metara.

Сазнајте више

Lina (Wreck)

ЛИНА је гвоздени брод изграђен у Енглеској 1879. године. Постао је власништво Италије 1901. године и радио је као шпедитер на Медитерану. 14. децембра 1914. године налетео је на обале Цреса, где је врло брзо потонуо.

Сазнајте више

Barbakovac

Ronilački sajt Barbakovac, koji se naziva i "kamena kapija", nalazi se južno od Račbaca u blizini malog grada Ravni. Na dubini od oko 15 i 38 metara, možete da zaronite kroz dva impresivna plivanja, koja su gusto prerasla žute anemone. Nekoliko minuta pliva dalje, olupina leži na 30 metara.

Сазнајте више