Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Dreimaster (Wreck)

Дреимастер је прелепа олупина која се налази на дубини од око 27м. Обично постоји слаба до јака струја. Светло за роњење и бова су обавезни за овај роњење.

Сазнајте више

Docktor (Wreck)

У Балтичком мору лежи олупина Доктора. Ово је зарон на потопљеном сувом доку дужине око 100 м, висине око 13 м и ширине око 7 м. Олупина је поломљена по дужини и попречно, тако да можете погледати и унутра.

Сазнајте више

Fehmarn, Katharinenhof

Једно од најлепших ронилачких места на Фемарну. Директно паркинг место на риви. ВЦ је такође на лицу места. До воде око 50м преко малог брда и већ сте у Балтичком мору.

Сазнајте више

Staberhuk

Стаберхук је одлично место за роњење на југоистоку Фехмарна. Будите опрезни када улазите и излазите из воде, има клизавих стена. Иначе веома лепо и разноврсно место за роњење.

Сазнајте више

Fehmarn, Presen

Одлично место за роњење са ВЦ-ом на паркингу. Само око 50м до воде изнад насипа. Дубина роњења је између 3-6м и може се очекивати струја.

Сазнајте више

Staberhuk, Leuchttrum

Одлично место за роњење на југоистоку Фехмарна. Будите опрезни када улазите и излазите, има клизавог камења. Иначе веома лепо и разноврсно место за роњење.

Сазнајте више

Schiffswrack Prahm (Wreck)

Прам, који је потонуо 70-их година, лежи на Балтичком мору на дубини од око 15 метара. Дугачак је око 25м и широк 8м и релативно добро очуван.

Сазнајте више

Fehmarn, Wulfener Hals

"Кућни гребен" удаљен је само неколико минута хода од ронилачког центра. Ово место је савршено за уводно роњење и за почетнике, јер је дубина између 2м и 4м.

Сазнајте више

LaBelle (Wreck)

ЛаБелле је добро очувана 12м једрилица која лежи на његовој левој страни. Јарбол је још увек поред њега, а сечиво кормила је још увек ту. Максимална дубина је 17м. С времена на време постоји лагана струја.

Сазнајте више

Fehmarnsund Bridge

Да ли сте икада желели да зароните испод моста Фехмарнсунд? Онда сте дошли на право место. Ово је дрифт роњење директно испод моста. Пажња: Употреба ронилачке бове је обавезна због саобраћаја брода.

Сазнајте више