Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Због киселе/сумпорне воде, обично добра видљивост. Постоје 3 платформе за обуку на 3,5 и 7 метара дубине. Такође курс навигације за праксу. Дубина до 28м.

Сазнајте више

Ово језеро у планини се лепо налази у планини. Вода је бистра и прилично хладна. Обука да постанете Дееп Дивер је посебно забавна овде. Могли бисте се спустити на дубину од 45 метара, а са 480 метара надморске висине ово се сматра висинским роњењем.

Сазнајте више

Потопљени рудник шкриљаца у Сауерланду нуди могућност роњења на отвореном простору или, уз одговарајућу обуку, зарона дубоко у стари рудник.

Сазнајте више

Дивспот је у близини Саилорсцлуб-а и купалишта, то је место са дубином од 25м и дубином испод 6м са добром видљивошћу, али ми кажемо да понесите светло јер може бити мрачно на дубини.

Сазнајте више

Улаз је на кампу "Ам Валдсее". Улаз је на малој пешчаној плажи. Са 7 м дубине наићи ћете на шљунковите зидове.

Сазнајте више

Möhne, Delecker Brücke

резервоар, стари каменолом са темељем Делецкер моста, мали гумењак, велика стабилна платформа која плута на 6м, у задњем делу се налазе 3 велика храста на падини дубине око 10 до 25 метара

Сазнајте више

Wintertauchplatz Sorpesee

Плитким уласком директно из кампа након кратког роњења у правцу средине језера долазите до дивног стрмог зида који се спушта на око 34м при пуној води. Место за роњење подлеже регистрацији

Сазнајте више

Место за роњење погодно за почетнике са максималном дубином при пуном нагибу од 26м. Равно нагнуто дно олакшава споро спуштање. Место роњења се налази у заштићеном заливу и обележено је унапред постављеним бовама.

Сазнајте више

Listertalsperre - Kalberschnacke

Mesto ronjenja Kalberšnake karakteriše veliki parking na 20 metara od šljunkovite ulaza, sa kojeg se obala polako spušta na dubinu do 13 metara. Delimično ostaje iz prošlih vremena pre nego što su poplave pronađene.

Сазнајте више

Tuttenbrocksee

Налази се директно на А2, потребна регистрација, дневна карта од 5 €, без паркинга на језеру, ПАЖЊА СКИ ОБЈЕКАТ НА ВОДИ, искуство у навигацији треба да буде доступно.

Сазнајте више