Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

The MUC (Majestic Unicorn Cove)

МУЦ је невероватно касно поподне/рано увече. Увала се спушта од плићака до 20м+ на песку. Пазите на стрме степенице са паркинга!

Сазнајте више

Penguin Point

Пенгуин Поинт је омиљено место за многе рониоце. Има тежак улазак и излазак, међутим зарон је вредан труда. Пенгуин Поинт се спушта од пар метара у плићаку до 25м+ даље од обале.

Сазнајте више

Alice A. Leigh /Rewa ShipWreck

Ovaj brodolom je laka plitka dubinska olupina sa glavnim telom dubokim 6 metara, smeštenim na delu NW-a ako je ostrvo Moturekareka, južno od ostrva Kawau. Struja nije problem, poluzaštitena u zalivu od jake struje. Olupina je vidljiva sa površine i pri niskoj i visokoj plimi.

Сазнајте више

The Outpost

Оутпост је одлично место за роњење са разним атракцијама. Протеже се од заштићеног залива до стрмих зидова који су испуњени животом. Најбоље је ронити са чамца, међутим, то је могуће урадити као роњење са обале са дугим пливањем на површини од Леигха.

Сазнајте више

Вондервиев је фантастична локација за роњење! Структура гребена је веома камена и врви од живота. Улази и излази могу бити мало незгодни и будите опрезни на стрмој стази. Сама локација почиње у плићаку и спушта се до песка на 25м.

Сазнајте више

Leigh Reef

много струје током плиме, најбоље ронити око слабе плиме и добрих услова. Препоручљиво је имати доброг бродара на површини, ово може бити прометно подручје са пецањем током лета.

Сазнајте више

Матхесонс Баи је заштићени залив који је савршен за роњење! Рониоци могу лако ући и изаћи из воде преко плаже или преко камене платформе ако је плима права.

Сазнајте више

Столни гребен је прелепо место за роњење које има прилично низ карактеристика, а унутрашњи део система гребена има стрме бомије које се спуштају до пешчаног дна на око 10 метара. Док пратите гребен на северу, он се спљошти до врта морских алги и сунђера који на крају стиже до пешчане равнице на отприлике 20 метара.

Сазнајте више

Налази се на крајњој источној страни канала, грлећи се ближе копну. Дубина од 10м !!! Значајно кретање воде и струјања са источним условима као што су ветар и буј. Време плиме је важно за ово место за роњење - долазак до слабе плиме је најбољи за лакше враћање на обалу.

Сазнајте више

Гоат Исланд је морски резерват који се налази у близини рта Родни у заливу Хаураки. Резерват нуди низ морских пејзажа, од пешчаних равница до система стеновитих гребена.

Сазнајте више