Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Kitzeberg

Равна, заштићена локација, структурисана земља, бетонска баржа, паркинг простор су доступни само у ограниченој мери у зависности од сезоне на кафи су јавни тоалети.

Сазнајте више

Tauchparadies Scubalu

Прелепо смештена база на плажи. Обални гребен до 12 м дубине. Топографија је испуцана са много ниша за роњење. Подручје је окружено ливадама песка и морске траве.

Сазнајте више

Blanck-Eck

Ронилиште Бланк-Ецк налази се директно поред стрелишта Путлос. Пажња: роњење није дозвољено у забрањеном подручју! Ипак, могуће је да ћете тамо пронаћи неку муницију. Молим те не дирај!

Сазнајте више

Fehmarn - Straßenbagger

Овде на Балтику видећете багер на прибл. 16 м дубине која је прешла. Лежи до ушију у муљевитом дну. Грана је дугачка око 15м, а стварно возило је дугачко око 5м и широко 3м.

Сазнајте више

Flügge Strand, Fehmarn

Ронилачка локација Флугге, са својом 4 км дугом пешчаном природном плажом, брзо ће вас одушевити. Плажа се благо спушта до мора, до пешчаног спруда, који се простире на око 25 м паралелно са обалом. Идеално место за роњење за почетнике.

Сазнајте више

Flügge Leuchtfeuer, Fehmarn

Ронилачка локација Флугге, са својом 4 км дугом пешчаном природном плажом, брзо ће вас одушевити. Плажа се благо спушта према мору. До пешчаног спруда, који се простире на око 25 м паралелно са обалом. Идеално место за роњење и за почетнике. Место роњења има дубину од око 4м.

Сазнајте више

Веома испуцала олупина на максималној дубини од 9-11м. Молимо вас да не дирајте олупину или околне делове нити скупљајте ствари. Одлична узгона је критична јер је на дну још увек остало нешто муниције.

Сазнајте више

Ово место за роњење карактерише равно подручје. Након отприлике 5 угодних минута стижете на дубину од 5м. Неколико већих нередовних блокова је лепо видети. Паркинг је доступан.

Сазнајте више

Лепо роњење поред пристаништа где ћете видети рибу како плива испред ваше маске. Максимална дубина је 6 метара. Видљивост је обично 4-8 метара.

Сазнајте више

Веома лепо место за роњење. Добро је ронити зими, јер тада нема саобраћаја чамцем. Има много морских зечева којима се дивите. дубина роњења је 1-4 метра

Сазнајте више