Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ово роњење почиње на великој површини морске траве у плиткој води. Пратећи кораљне формације могуће је доћи до дубљих дубина. Много великих сунђера за тубу на овом месту.

Сазнајте више

West Gardens

Једно од најпознатијих места за роњење у Мнемби, са својих 5 метара максималне дубине, нуди могућност да се цени морски живот на јединствен начин. Окружење формирају тврди корални врхови.

Сазнајте више

Aquarium

Ово место за роњење је формирано од пада корала који почиње на 15 метара дубине. Из тог разлога рониоци би требало да имају барем напредни сертификат за роњење овде. Пратите гребен да бисте пронашли две велике формације Турбинарије пуне невероватно активног живота рибе.

Сазнајте више

Врло лако роњење направљено различитим врховима на малој дубини. Врхове формирају различите врсте тврдих корала са меким коралима и анемонама. Пратећи ове формације, можете пронаћи пад корала до 25 метара.

Сазнајте више

Kichwani

Кичвани је најпопуларније место за роњење у Мнемби. Формира га велики корални гребен који почиње од површине и иде до 30 метара дубине. Гребен је формиран добром мешавином тврдих и меких корала различитих боја. Не пропустите склониште за стаклене рибе на 25 метара!

Сазнајте више

Small Wall, Mnenba Island

Мали зид је огроман корални гребен који почиње на површини и досеже до 50 метара дубине. То је одлично место за све нивое рониоца, од ОВД до КСР зависника! Око 30 метара налази се други пад где шарени корали и горгоније стварају веома задивљујуће окружење.

Сазнајте више

Mnemba Sandbanks

Ово место формира корални гребен који се са површине веома благо смањује у води. Окружење чине многе врсте тврдих корала различитих облика и боја.

Сазнајте више

Coral Garden Reef

Ово место формира корални гребен који се са површине веома благо спушта у воду. Окружење чине многе врсте тврдих корала различитих облика и боја.

Сазнајте више

Ово место чини корални гребен који се са површине веома благо спушта у воду. Окружење чине многе врсте тврдих корала различитих облика и боја.

Сазнајте више

Jackfish Alley

Једно од најлепших ронилачких места у области Мнемба. Огроман пад почевши од 24 метра иде до 60 метара више или мање. Посебност овог локалитета је фантастична пећина на 35 метара, увек пуна различитих врста риба.

Сазнајте више