Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Sundhäuser See, Nordhausen

На језеру се налази ронилачки центар са свиме што вам је потребно за роњење. Четири лепа улаза простиру се око језера. Неколико платформи за обуку на различитим дубинама. Четири олупине се простиру око језера и може се проћи кроз потопљено село са кућама, црквом, капелом и гробљем.

Сазнајте више

Möwensee

Мовен-Сее има много улаза за рониоце. Језеро скоро увек нуди веома добру видљивост. Топографија под водом је веома планинска, тако да увек роните са компасом. Језеро има мало вегетације. Језеро је дубоко око 45 м.

Сазнајте више

Klingesee

Веома лепо језеро са разноврсним подводним светом, бизарним биљкама и веома добрим квалитетом воде са малом дубином од мак. 9м и многе могућности улаза - изнајмљене воде, молимо проверите дозволу за роњење у локалном ронилачком центру.

Сазнајте више

Schwerborner Baggersee

Историјат: ископавање шљунка у току такозване Ур-Гере- пре око 18.000 година река је тражила ново корито; дужина од девет километара; дванаест шљункара; након рударења испуњеног подземном водом; користи се у рекреативне сврхе; изнајмљена вода; локална рекреација - пливање, роњење, јетски.

Сазнајте више

Löderburger See

Jezero Löderburger ima ronilačku bazu, a ronjenje je dozvoljeno samo u bazi sa prethodnom registracijom u ronilačkoj radionici. Možete nas jednostavno kontaktirati putem WhatsApp-a ili poslati email. Dubina dostiže i do 30 metara. Prvih 10 metara je veoma čisto i imaju kvalitet pijaće vode.

Сазнајте више

Glöthe

Malo jezero u Geteu je odlična destinacija za ronjenje. Pod vodom možete naći raznovrsnu ribu. Isto tako, postoje razne male znamenitosti, na primer, autobus na dubini od oko 5 metara. Takođe treba naći malu pumpnu kuću.

Сазнајте више

Tauchbasis Löbejün

Овај ронилачки сајт више није доступан. Путеве који воде до њега блокирала је земља од стране локалне рударске компаније и постављени су знакови који спречавају улазак.

Сазнајте више

Tauchbasis Geiseltalsee- Marks Point

Место за роњење је за напредне или професионалне рониоце. До места роњења се долази чамцем. Неопходан је спуст у отвореној води. Видљивост је овде обично веома добра са 20 метара, што није неуобичајено.

Сазнајте више

Tauchbasis Geiseltalsee - Laguna Beach

Место за роњење до које се може доћи само чамцем. Лако за роњење и нема струје. Мала шума са рибама у дрвећу. Видљивост је веома добра на +8 метара.

Сазнајте више

Hausriff Tauchbasis Geiseltalsee

Улаз на ову локацију је лако доступан преко плаже. Пријава и улаз на роњење могући су само преко ронилачког центра. Можете паркирати у њиховим просторијама. Имају столове за пресвлачење, лавабое, тоалете, постоље и гардеробу.

Сазнајте више