Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Marsa Shagra House Reef

Марса Шага је залив са лаким улазом на пешчаном дну који води до роњења на јужним или северним гребенима. Дубине почињу на 1м и спуштају се до 40м+ изван залива. Ово је једно од најчистијих роњења на кућном гребену на југу.

Сазнајте више

Marsa Egla

Сјајно роњење са обале које се налази 11 км од Марса Алама. Постоји лак приступ води у облику залива, погодан за почетнике и искусне рониоце. Гребен се простире на северу и на југу где се залив дели; можете одлучити у ком правцу ћете ићи...обојица су добри рониоци.

Сазнајте више

Добро заштићена увала са улазом са плаже, обе стране увале са прелепим и шареним гребеном. У средини залива налази се велика површина са морском травом.

Сазнајте више

Елпхинстоне Соутх је невероватно роњење на мору на гребену и многи га преферирају као поподневни роњење због фантастичног осветљења. Роњење се спушта са 18 м дубине до најдубљег врха платоа на 40 м.

Сазнајте више

Ово је једно од најпознатијих места за роњење у Египту. Гребен Елфинстоун је пун здравих корала, величанствене бистре плаве воде и богатог морског живота. Такође је одлична дестинација да видите своју прву ајкулу.

Сазнајте више

Elphinstone North

Смештен 30 км од Марса Алама, Елпхинстоне Нортх је једно од главних ронилачких места у овој области са пуно ајкула и неким од најздравијих коралних гребена у региону. До њега је 90 минута вожње бродом, али свакако вреди путовања!

Сазнајте више

Приступ ронилачком месту је са знаком зодијака. Многи велики и мали гребени и врхови овде су прекривени дивним меким и тврдим коралима. Овај сајт је добар за почетнике.

Сазнајте више

Abu Dabab VI

Приступ ронилачком месту је са зодијаком. Ово је један велики корални гребен. Таласи праве чудне облике на гребену, чинећи га занимљивијим. Ова локација је окружена малим врховима.

Сазнајте више

Nilson Reef

За само 6 минута глисером стижете до малог, али финог гребена. Горња ивица ових коралних блокова је између 2-3м испод површине и пада на 10м на југу и 15м на северу.

Сазнајте више

Abu Dabab V

Приступ овом ронилачком месту је из зодијака. Овде се налазе велики и мали корални блокови са лепим меким и тврдим коралима. Ту су прелепе пећине и отворена места са светлошћу која одузима дах.

Сазнајте више