Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Friedensteich Wittenberge

Фриденштајх је током лета отворен као купалиште. Током сезоне купања на отвореном постоји снек бар, тоалети, свлачионице и тушеви. Дубина воде је макс. прибл. 9,5 м. На око 4-5 м налази се термоклина, испод ње је доста свежа.

Сазнајте више

Неколико корака од ронилачког центра налази се курс роњења. Овде се можете безбедно и удобно укрцати на чамац на навозу и нешто касније заронити са молова. Под водом вас очекује разнолико подручје са најразличитијим дестинацијама.

Сазнајте више

Pferdetränke

До ове локације се може доћи гуменим гумењаком. Одатле ћете сами заронити назад до улаза у базу. Дно се брзо спушта на 15 метара и више.

Сазнајте више

Pferdekoppel

Ова локација почиње са друге стране залива одакле вас испушта гумени гумењак. Одатле ћете заронити назад до улазне тачке у бази поред луке.

Сазнајте више

Ластенсеглер је око 100 година стара олупина историјске теретне једрилице са острва Зигелвердер. Одлично очувана олупина лежи на дубини од 18 метара на равној кобилици и импресионира бројним детаљима.

Сазнајте више

Ако долазите у Горслов аутомобилом (ограничен паркинг), пратите стазу низбрдо до малог купалишта. На улазу скрените десно око 20 метара и наћи ћете стари ронилачки курс на 6 метара дубине.

Сазнајте више

Посебно ретка реликвија периода руске окупације чека вас у Шверинском мору. Олупина авиона МиГ-17 дуго се сматрала легендом, пре него што је коначно пронађена 2013. Овој олупини авиона се може прићи само из локалне базе.

Сазнајте више

Süplingen

Kanjon Süplinger se nalazi na periferiji sela Süplingen i stari je kamenolom. Parking je donekle na pešačkoj udaljenosti od ulaza ispred barijere na obodu šume. Put do ulaza oko 200m, koji zatim vodi niz čelično stepenište (oprez opasnosti od klizanja).

Сазнајте више

Језеро Јерслебер (око 35 ха) налази се у непосредној близини Јерслебена (Саксонија Анхалт). Ова локација за роњење је погодна за почетнике. Већи градови у близини су Магдебург и Волмирштед. На језеру се налази камп и ресторан. Можете ронити директно са пешчане плаже. Доступна су плаћена паркинг места.

Сазнајте више

Северно од Магдебурга је језеро Барлебер. Његова површина је око 103 ха. са максималном дубином од 11м, просечном дубином од 6,7м и видљивошћу до 7м.

Сазнајте више