Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Alice in Wonderland (45)

Одлично место за роњење доступно на обали које је мање гужве од неких других популарнијих ронилачких места, али ипак нуди искуство роњења преко система двоструких гребена.

Сазнајте више

Hilma Hooker (Wreck) (43)

Хилма Хоокер је холандски теретњак од 236 стопа који има дугу и разнолику историју, укључујући употребу као тркач дроге. Потонуо је управо на мору 1984. и сада је најпопуларнији зарон на олупини на Бонаиру.

Сазнајте више

The Lake (42)

'Језеро' је заправо место за роњење до океана до које се може доћи са обале и састоји се од прелепог двоструког гребена. Први гребен је плићи од другог и одвојени су дугачком пешчаном траком.

Сазнајте више

Aquarius (46)

Vodolija je predivan dvostruki greben. Imajte u noti da je drugi greben prilično dubok i da zahteva malo plivanja, zato pažljivo obratite pažnju na dopuštenje vazduha. Malo je plivati do prve isporuke, dok gledate prelepe korale.

Сазнајте више

Punt Vierkant (41)

Пунт трг је почетак јужне обале Бонаиреа. На овом месту такође почиње прелепи дупли гребен. Зароните преко првог гребена, на дубину од 25 метара до следећег.

Сазнајте више

Larry’s Lair (47)

Tačka koja počinje ravnim delu peska pre nego što se pretvori u zid koji se nastavlja oko 30 metara. Za iskusnog ronioca; pređite pesak tamo da biste počeli od sledećeg zida na oko 28 metara.

Сазнајте више

Lighthouse Point (40)

Гребен је овде између 15 и 30 метара. Плиће и дубље наћи ћете углавном песак. Ово место је мало тешко доступно са обале, али је добро чамцем.

Сазнајте више

Jeannies Glory (48)

Ako pogledate ulevo, možete uživati u flamingosima u slanim tiganjima. Na drugoj strani ćete naći ovaj sajt za ronjenje. Sa obale možete roniti samo mirnom vodom, plivati niz pesak ravno i uživati u zidu!

Сазнајте више

Delphins Reef

Ово је кућни гребен истоименог летовалишта овде на Бонаиреу. То је прелепа пешчана висораван пре почетка зида на 15м. Веома лепи објекти за рониоце.

Сазнајте више

Chez Hines (39)

Ово место почиње плитким гребеном, погодним за почетнике или роњење. За искусније рониоце, на око 37 метара почиње 2. гребен.

Сазнајте више