Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Fish Bowl

Налази се на северној страни острва у оквиру луке Туртле. Гребен са пешчаним дном пружа прелепо окружење и нешто због чега се рониоци враћају изнова и изнова.

Сазнајте више

Willy’s Hole

Nalazi se u luci Kornjaиa. Vilina rupa je odmah pored lavirinta i poznata je pored pećine/pećine na oko 24 metra. Nije teљko ronjenje, ali dublje dubine su moguжe.

Сазнајте више

The Pinnacle

Пиннацле се налази према источном делу луке Корњача на северној страни острва. Врх гребена је на око 15-20 стопа (4,5м-6м) и ако зароните даље од зида можете истражити неколико занимљивих плитких канала.

Сазнајте више

Duppy Waters

Дуппи Ватерс је роњење са северног зида у Корњачиној луци. Само кратко препливајте плитки гребен на врху док се дно не отвори испод вас! Зид се спушта до дубине од 40 метара.

Сазнајте више

CJ’s Dropoff

Смештен на северној страни острва, око 55 минута од ронилачких центара, ово место је познато по масивним зидовима који досежу преко 140 стопа. Погледајте пешчане делове на 30 стопа за прелепе локације.

Сазнајте више

Great Wall

Smešten u luci Kornjača ovaj sajt odgovara opisu. Otkotrljaš se sa broda i preplivaš do zida... Gledajući dole spušta se na minimum 50 metara i verovatno mnogo dalje.

Сазнајте више

Don Quickset

Цоол место за роњење са доста структуре и пешчаних канала. Није тако шарено као на неким сајтовима. Нема привезивања, тако да је ваша опција зарон у дрифту. Мање од 30м максималне дубине.

Сазнајте више

Blackish Point

С обзиром да је добио име због велике популације црних група које су се дружиле у овој области, нажалост више нису овде. Налази се око 45 минута од главног чворишта.

Сазнајте више

Spotted Bay

Споттед Баи је плиће роњење са северне стране. Гребен је усидрен у плићем пешчаном подручју, али води до мање дефинисаног зида од других места у Туртле Харбору. Други зид је даље, али морате пливати даље од главног зида.

Сазнајте више

West End

Odlična lokacija za izlazak iz vetra i talasa prilikom duvanja sa jugoistoka. Odmah iza ugla na severnoj strani ima nežan zid i živahne meke korale. Lako ronjenje za sve nivoe i generalno malo ili uvek aktuelno.

Сазнајте више