Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Moomba Beach

Улазак на крају лукобрана, 3 метра/9 стопа; овај први део са пешчаним дном са много жутоглавих чељусти дуж ужета крпеља може се користити као водич за спуштање на 12 метара/40 стопа.

Сазнајте више

Water Factory / Fisherman’s Wharf

Испред старе фабрике воде лежи овај прелепи здрави плитки корални гребен. Постоји много различитих тврдих корала и великих буре сунђера и наранџастих сунђера за уши слона са плитким стрмим зидом само на крају коралног гребена.

Сазнајте више

Long Beach

Prvo ronilačko mesto istočno od ulaza u Piskadera Baai. Zaštićeni od jugoistočnih talasa, mirna površina većinu vremena. sa lepim otpuštanjem sa sunđerima i koralima olovke, plitkom vodom sa prelepim formacijama, takođe lepo za gnjurce.

Сазнајте више

Double Reef

Први гребен се спушта на око 14м / 46фт где постаје пешчано дно. Одатле се види други гребен. Други гребен почиње око 18 м / 60 стопа и пада на 30 м / 100 стопа и дубље.

Сазнајте више

Superior Producer (Wreck)

Супериор Продуцер је оцењен као један од најбољих роњења на олупини на Карибима, смештен између Доубле Рееф и улаза у Ст. Анабааи, овај теретни брод седи усправно на пешчаном дну на 30 м / 100 фт. Брод је потонуо 1977. године и прекривен је коралима и сунђерама и има отворену кабину за вагон.

Сазнајте више

Snake Bay

Ова локација је лак улаз са десне стране пристаништа, директно испод паркинга. Пешчано дно са коралним гребеном који почиње на 5 м /15 фт и пада на 10 м / 30 фт. На 35 м /115 фт гребен се поново претвара у пешчано дно.

Сазнајте више

Boca Sami

Лепо и лако роњење на обали у заливу Ст. Мицхиелс са великим сунђерима у дубљим деловима гребена око 30 м / 100 стопа. Велика плутача у заливу је причвршћена за масивни сидрени ланац који је савршена референтна тачка за повратак.

Сазнајте више

Car Pile - Vaersenbaai

Цар Пиле је ронилачка локација настала средином 1970-их. Гребен у почетку почиње под углом од 45 степени. Седамдесетих година прошлог века ово подручје је одабрано као „депониј“ за старе аутомобиле који више нису били у функцији. Мотори су скинути са возила и постављени на баржу.

Сазнајте више

Vaersenbaai (Kokomo)

Плажа је лако улазак на обалу са паркингом само неколико минута хода од воде. Право место за роњење на мору се зове Олупине аутомобила јер је дно прекривено гомилом потопљених аутомобила. Да бисте видели како се аутомобили спуштају са плаве линије плутаче и посматрали своју дубину, на овој локацији може веома брзо да се удуби.

Сазнајте више

Marie Pampoen

Мирно, лагано роњење на обалу где се улази у воду из мале луке. 20-30 метара од луке наћи ћете занимљив вештачки гребен направљен од бачених аутомобила, дизалица и других отпадака. Понекад велики тарпон висе овде.

Сазнајте више