Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

СД Поинт је скраћеница за 'Секолах Дасар' или основну школу. То је вероватно најразноврснија колекција корала на Балију. Пошто је дно нагиба полице паралелно дуж покривача плаже са обилним коралима, ово место чини одличним за активности Дрифт Диве-а. Повремено би струја могла бити веома јака.

Сазнајте више

Овом ронилачком месту се лако улази и излази брзим чамцем, а најбоље је ронити са струјом. Рониоци и вођа роњења треба да буду у доброј координацији са капетаном глисера око времена роњења, преузимања места и излаза из роњења. Гребен је апсолутно леп и продужен нетакнути корални гребен.

Сазнајте више

Dan’s Reef

Дан'с Рееф је кућни гребен који се налази одмах испред Номадс Дивинг-а, Нуса Пенида. Доступан је улазом на обалу или чамцем. То је прелепо, релативно нетакнуто место за роњење које може бити склоно јаким струјама током промена плиме. Главне карактеристике су плитке степенице праћене дубоким нагибом.

Сазнајте више

Велики отворени заливи са коралима који почињу да расту у плићаку. Док се спуштате, срешћете велике стене прекривене невероватно обојеним коралним гребенима. Тоиапакех често има јаке и понекад непредвидиве струје.

Сазнајте више

Pura Mas Gading

Смештен између ронилачких места Бујук и Сентал, ПМГ је обележен малим храмом у плићаку и уобичајено је место где се може видети чишћење мола мола (у право доба године). Обично благи дрифт, ово место је благ нагиб са пуно меких корала и обиљем рибљег света.

Сазнајте више

Toyapakeh Wall

Тоиа Пакех је познат као једно од најбољих места за роњење у овој области. Налази се у малом кутку на северном ушћу канала Ценинган. Иако струје могу бити јаке и понекад непредвидиве, рониоци су награђени неким од најбољих коралних структура и морским биодиверзитетом који Пенида може да понуди.

Сазнајте више

Ово је роњење у близини брзог чамца / понтона Каспла. Врх гребена је оштећен брзим чамцем, али дубоки гребен је и даље прелеп.

Сазнајте више

Ceningan wall, Nusa Lembongan, Bali, Indonesia

Смештен на источној ивици Нуса Ценингана, ово импресивно роњење на зиду може се ронити само током слабе плиме када услови дозвољавају. У каналу између Нуса Ценинган и Нуса Пенида налазиште доживљава снажне струје што је разлог за импресиван морски живот који се тамо може видети.

Сазнајте више

Sampalan (Nusa Penida, Bali)

Смештен око североисточног угла Нуса Пениде, Сампалан нуди дрифт са необичним коралним формацијама и више рибе него што можете да се затресете!

Сазнајте више

Мангрове Поинт је прелепо место за роњење на северној страни Мангрова! То је 10 минута вожње бродом од Номадс Дивинг. Мангрове карактерише запањујући коси гребен. Мангрова је често позната по својим струјама које могу донети и велику рибу

Сазнајте више