Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Kalawy House Reef, South

Прекрасан кућни гребен који се налази недалеко од одмаралишта Магиц Лифе. Лако доступан са плаже или пристаништа са мирним условима и веома чистом водом.

Сазнајте више

El Makluf ED

Роњење са минибуса. Улаз кроз рупу на врху гребена и кањон. Неколико коралних блокова који сежу од 10м до 40м до мало испод површине. На југу веома леп корални врт са много стоних корала.

Сазнајте више

Abu Saaf ED

Роњење на обали минибусом. Улаз кроз рупу на крову гребена, након чега следи тунел дуг око 80м, који се завршава кроз рупу на дубини од 7м у коралном врту.

Сазнајте више

Selim

Ovo mesto ronjenja pripada ronilačkim mestima koja su zaronila sa kopna. Ulaz je peške posle kratke razdaljine iznad vrha grebena.

Сазнајте више

Gasus Soraya

Ово место за роњење је веома лако за роњење са обале и једно је од лако доступних места за роњење између Сафаге и Ел Куесира.

Сазнајте више

Salim ED

Obala roni sa minibusom. Ulaz kroz rupu na grebenu. Veoma nazubljen greben sa koralnom baštom sa obe strane na dubini od oko 15 metara.

Сазнајте више

Coral Garden / Gassous Bay

Леп кућни гребен са северном и јужном страном. Лак приступ са плаже. Нема саобраћаја чамцем! Нема струје и може се ронити у сваком времену. Ноћни и ранојутарњи рони су могући свакодневно!

Сазнајте више

Green Hole ED

Роњење на обали минибусом. Улаз кроз велику рупу на врху гребена, затим кроз кањон. Са обе стране веома леп корални врт. Делимично неравне падине гребена. Конопац помаже при уласку и изласку.

Сазнајте више

Shaab Hamdallah

Прибл. 90 минута времена путовања. Овом месту се може прићи само по мирном времену, јер нема заштитног гребена на коме би се могло зауставити. Због тога се не рони често што га чини нетакнутим и лепим!

Сазнајте више

Salem Express, wreck

Време путовања прибл. 90 минута. Ова олупина је потонула 1991. године са много жртава. Салем Екпресс је дугачак 110 метара и широк 18 метара. Лежи на дубини од 12-33м.

Сазнајте више