Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Име је добио по старим колибама за робове које се налазе овде. Најлакши улаз је из близине друге колибе. Пређите дугу пешчану обалу да бисте дошли до корала. Потражите орлове зраке у плићаку.

Сазнајте више

Invisibles (51)

Лако доступно роњење са обале са функцијом двоструког гребена. Први гребен је плитак и одличан за почетнике и рониоце. Други гребен је мало дубљи и одвојен дугачким, мршавим пешчаним равним.

Сазнајте више

Активно пристаниште за утовар соли из солане на острву Бонаире. Може се ронити само када ниједан брод није усидрен, и када се не врши одржавање.

Сазнајте више

Alice in Wonderland (45)

Одлично место за роњење доступно на обали које је мање гужве од неких других популарнијих ронилачких места, али ипак нуди искуство роњења преко система двоструких гребена.

Сазнајте више

Hilma Hooker (Wreck) (43)

Хилма Хоокер је холандски теретњак од 236 стопа који има дугу и разнолику историју, укључујући употребу као тркач дроге. Потонуо је управо на мору 1984. и сада је најпопуларнији зарон на олупини на Бонаиру.

Сазнајте више

'Језеро' је заправо место за роњење до океана до које се може доћи са обале и састоји се од прелепог двоструког гребена. Први гребен је плићи од другог и одвојени су дугачком пешчаном траком.

Сазнајте више

Bachelor Beach (38)

Још једно сјајно роњење у Бонаиреу, посебно лепо за фотографе због чисте разноликости морског живота који се овде налази. Под водом ће вас прво дочекати пешчана висораван, а гребен почиње мало даље.

Сазнајте више

Windsock (36)

Смештен прекопута аеродрома, Виндсоцк је одлично роњење са обале са лаком улазом, одлично за све нивое ронилаца. Плитку, пешчану висораван прати здрава гребенска структура пуна морског живота.

Сазнајте више

За разлику од многих локација за роњење на обали на острву Бонаире које имају улазне тачке од тврдог кречњака, 18 Палм је лак приступ пешчаној плажи и два слатководна туша за испирање ваше опреме на крају роњења.

Сазнајте више

Гребен Калабас је кућни гребен популарног Диви Фламинго Беацх Ресорта и налази се тачно испред њега. Здрав систем гребена са пуно корњача, шкарпина, па чак и морског коњића или два.

Сазнајте више