Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Obersee

Оберсее у Ланкеу нуди три места за роњење: у хотелу Сеесцхлосс, преко пута купалишта, и према Утздорфу непосредно пре аутопута. Вриједно су зарона у приобално подручје до макс. дубине 4-6 метара.

Сазнајте више

Wandlitzsee

Вандлитзсее у средини Вандлица нуди у основи само један улаз са леве стране купалишта. Ово је такође подручје локалне школе сурфања. Ако ветар прави, можете наставити до Оберсееа или Рухлсдорфа.

Сазнајте више

Werbellinsee

Ронилачки призор у Шорфхајду. Својим димензијама нуди неколико могућности уласка, које су такође посебно наведене.

Сазнајте више

Tauchbasis Werbelinsee

Sajt za ronjenje je pogodan za početnike (tri platforme za obuku) i napredan (wreck diving Cape Horn). Vidljivost zavisi od sezone i vremenskih uslova; od nulte vidljivosti do 10m. Bovu uvek treba nositi, jer ponekad postoji gust brodski saobraćaj.

Сазнајте више

Dornbuschwrack Werbellinsee

Главна атракција због које долазе најнапреднији рониоци је 30-метарска олупина дрвене барже (1) на око 30-40 метара. У близини се налази и друга дрвена баржа (2), нажалост углавном прекривена песком. Није погодно за почетнике.

Сазнајте више

Am Alten Hotel

Име је добио по старој монтажној згради преко пута, која више није у употреби. Улаз са обале прати интересантан биљни простор, где се ивица на 6-8 метара мења у простор са много шкољки. Лагано иде онда и дубље.

Сазнајте више

Wassersport Werbelow e.V.

Улаз у просторе Вассерспорт Вербелов еВ Прелепа вегетација у области до 6м, доста ситне рибе, штуке и јегуље такође могуће током дана. Од улаза плитки нагиб до мак. 12м дубине. Компас је апсолутно неопходан!

Сазнајте више

Straussee - Einstieg Tauchbasis

Страуссее, погодан за рониоце, рониоце и рониоце на дах, налази се на североистоку Берлина, директно у граду Штраусбергу. Опуштено роњење без великог путовања. Пошто је језеро прилично богато рибом, можете срести бројне рибе попут штуке, смуђа и Цо.

Сазнајте више

Flughafen See

Северно од аеродрома, Флугхафен је вештачки створено аеродромско језеро. Каменоломно језеро има два већа басена. Приступ је са источне стране, Отисстрассе. Одатле ходате око 500 м кроз шуму до језера.

Сазнајте више

The Big Blue, Atlantis Berlin, Indoor

Ово је затворени базен дубине 3,5 метара са уграђеним платформама које омогућавају обуку почетника, покушајте да роните, курсеве за освежење и тестирање опреме за сува одела, БЦД-ове и регулаторе.

Сазнајте више