Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Tortugas Reef

Тортугас је релативно раван гребен са постепеним нагибом од 15м до 40м (50фт до 130фт) и прекривен је коралима. Место за роњење има средње јаку до веома јаку струју која нормално тече од југа ка северу, ово је напредно ронилачко место.

Сазнајте више

Mama Viña (Wreck)

Ово је олупина потопљеног брода у стилу трајекта Мама Вина. Сама олупина није много велика и на дубини од 28м; дајући нам савршено време на дну за комплетан обилазак.

Сазнајте више

Jardines

Одлично место за почетнике и рониоце јер је овај гребен плитак, бистар и има малу или никакву струју. Једно од најлепших роњења у Плаја дел Кармен, гребен Јардинес нуди много малих пећина и склоништа за јата риба које се могу сакрити. Овде можете видети много живота на гребену.

Сазнајте више

Shangri La

Место за роњење Схангри-Ла удаљено је само 5 минута вожње чамцем од центра Плаја дел Кармен. Локалитет је једноставан за навигацију јер гребен иде паралелно са обалом и можете га заронити од севера ка југу или обрнуто у зависности од тога шта струја ради тог дана.

Сазнајте више

Shark Point

Од обале Плаја дел Кармен, ово место је удаљено 5 минута вожње бродом. Овај сајт нуди прелепо искуство безбедног сусрета са невероватним трудним ајкулама биковима.

Сазнајте више

Chun Zumbul

Ово је плитки гребен са великом разноликошћу морског живота који је лако заронити. Одлично за почетнике и стручњаке, ова локација је прилично близу обале, што га чини кратким излетом бродом; идеално за оне који добију морску болест током дужих вожњи бродом.

Сазнајте више

Playa del Carmen

Налазиште корњача у близини Плаја дел Кармен, заштићено морско подручје са животињама биосфере. Много дориса, царева, риба кловнова, јастога, коралног гребена, бранцина, напухача.

Сазнајте више

Pargo Cave

Савршен корални гребен за почетнике, студенте подводне фотографије и одлично место за друго плиће роњење након дубоког. Има скулптуру, „Вирген дел Цармен“ шкољке, више од 2 м висине под водом да направи фотографију за успомену на успомену на роњење у Плаја дел Кармен.

Сазнајте више

Chun Zumbul Deep

Дубоки зарон у просеку 26м, са три различита платоа гребена који су одвојени интервалима пешчаних обала у облику дина. Јака струја.

Сазнајте више

Moc Che Deep

Ово је дубоко роњење између 26м - 28м. Јака струја. Роњење је овде дуго и са много коралних формација. Роњење је само за сертификоване рониоце. За овај роњење препоручује се потпуно неопренско одело да бисте избегли огреботине приликом истраживања дна.

Сазнајте више