Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

dive4life

20 метара дубине, 10 метара у пречнику и преко 3.000.000 литара воде. Видљивост овде је наравно одлична. Остаје идеално место за вежбање, испробавање и тренинг током зиме.

Сазнајте више

Fühlinger See

Језеро у које се треба заљубити! Има велики паркинг, ВЦ и снек бар. Вегетација и много различитих риба су задовољство! Погодно за почетнике до напредне рониоце и ноћно роњење са одговарајућим сертификатом сваког петка.

Сазнајте више

Hitdorfer See, Leverkusen

Хитдорфер Сее је некадашње језеро за јаружање величине нешто мање од 10 хектара; 473 метра дужине и 273 метра ширине. Максимална дубина је 18м. Због благо нагнутих обала, језеро је погодно за роњење почетнике. Постоје две платформе за обуку на 5м и 9м дубине.

Сазнајте више

Seen Widdauen, Langenfeld

Језера Виддауен су настала од некадашње шљунчане јаме. Могу се досећи дубине роњења до 27 метара. Читав локалитет нуди добру инфраструктуру са тоалетима, просторима за роштиљање, пространим склоништима и добром понудом паркинг места.

Сазнајте више

Großer Krämersee, Monheim

Jezerom više ne upravlja ronilački centar Jürgens-Tauchschule, jer je grad Monheim ukinuo prava korišćenja. Nema daljih ronilačkih operacija.

Сазнајте више

Blausteinsee, Eschweiler

Једно од најпознатијих места за дубоко роњење у НРВ. Максимална дубина је око 42 метра. Постоји много платформи за обуку на различитим дубинама. Морају се поштовати локални прописи о роњењу. На веб страници постоји детаљна мапа роњења.

Сазнајте више

Goldberger See GTBM Tauchen

Језерце каменолома са великим простором за роњење, одмах поред А57, излаз Дормаген, прилаз је помало сакривен на малој фарми, бензинска пумпа код ГТМ - роњење викендом, пријава за роњење током недеље преко мобилног телефона, на ВЕ директно код језеро.

Сазнајте више

Bütgenbach Stausee

Mesto ronjenja je oko 100 metara ispred brane. Uska staza vodi niz stepenice u vodu. Mora da postoji udaljenost od najmanje 50 metara od zida brane. Ronjenje je sa strane, daleko od zida brane. Dnevne ili godišnje karte moraju se kupiti unapred na informativnom pultu parka Worriken.

Сазнајте више

Listertalsperre - Kalberschnacke

Mesto ronjenja Kalberšnake karakteriše veliki parking na 20 metara od šljunkovite ulaza, sa kojeg se obala polako spušta na dubinu do 13 metara. Delimično ostaje iz prošlih vremena pre nego što su poplave pronađene.

Сазнајте више

Carrière de Lillé

Каменолом нуди широк спектар могућности роњења, са дубинама које варирају између 24 и 30 метара у зависности од нивоа воде. Велика инфраструктура и бројне доступне услуге омогућавају организовање удобних ронилачких излета током целе године.

Сазнајте више