Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Walchensee

Валцхенсее је дугачак 800 метара и дубок 130 метара. Један сат јужно од Минхена, то је прелеп једнодневни излет. Језеро је богато рибом и има добру видљивост. Од олупине аутомобила до стрме стене има понешто за свакога - локални ронилачки центри ће вам радо помоћи да одаберете одговарајућу улазну тачку!

Сазнајте више

Urfeld - Desselwand

Педалином идемо од Урфелда до бове на рубу залива Урфелд. Након спуштања на цца. 20м на линији плутаче је дивно стрмо лице према југу, које се спушта до велике дубине.

Сазнајте више

Urfeld

Улаз у Урфелд се може наћи у изнајмљивању чамаца. Максимална дубина овде је између 25 и 30 м. Има неколико стабала, доста смећа на седименту и два потопљена чамца на весла. Пажња: држите се десне стране - постоји опасност са леве стране због јаких струја електране Валцхенсее!

Сазнајте више

Walchensee, Walchenseebucht / Radlbucht

Директно јужно од села Валцхенсее налази се паркинг са којег води стаза до улаза на локацију. Неколико подводних извора овде обично пружа добру видљивост. Можете видети много потопљених остатака, малу олупину и прелепа дрвећа на другој страни залива.

Сазнајте више

Walchensee, Steinbruch

Улаз у ову локацију налази се на јужној обали језера Валцхенсее, изван пута за Јацхенау, и до њега се може доћи малим степеништем са паркинга. Под водом ћете наћи неравне стене и велике подводне стене (дубине 20 до 40 м). У пукотинама стена можете пронаћи велике штапове јегуље.

Сазнајте више

Walchensee, Am Hackl (VW Käfer)

На јужној страни језера, око 2 км након наплатне станице у правцу Јацхенауа, наћи ћете улаз „Ам Хацкл“ на великом паркингу. На дубини од 10 м лево ћете пронаћи олупину ВВ Бубе, испред и иза ње дрвеће и стене.

Сазнајте више

Walchensee, Einsiedlbucht

Да ли сте се икада запитали како би било радити на рачунару под водом? Ова локација је опремљена пуним радним столом међу осталим остацима као што су мање олупине и друго смеће. Приступ је лак преко пешачког моста, дубина се креће до максимално 20м.

Сазнајте више

Achensee, TCI Parcours

Веома лепо место за роњење у потпуности. Директно на улазу, наћи ћете обрнути чамац и каду као звоно за роњење. Дуж пруге ћете наћи од 12 - 30м много лепих ситница и већих објеката попут гондоле.

Сазнајте више

Achensee, Schwarzenau (Campingplatz)

Ронилачка локација Цампинг Сцхварзенау у Ацхенсее-у је веома разноврсно место за роњење, где можете брзо посетити веће дубине и где можете видети веома лепе обалне формације у плиткој води, које су одличне за роњење.

Сазнајте више

Achensee

На нешто мање од 400 м, између планина Карвендел и Бранденбергских Алпа, налази се највеће језеро у Тиролу: Ацхенсее дубоко 130 м. Одличан квалитет воде не само да обезбеђује импресивну видљивост, већ и натпросечну разноврсност врста.

Сазнајте више