Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Grotta Byron

Излазећи из канала Портовенере и крећући се ка Риомађореу, одмах ћете наићи на малу увалу коју је Лорд Бајрон изабрао за многе своје песме. Прелеп, спокојан пејзаж.

Сазнајте више

Cala Grande

Само десет минута вожње бродом, ово ронилачко место налази се на отвореној морској страни острва Палмариа. Острво Палмариа је највеће острво архипелага Порто Венере.

Сазнајте више

Punta del Tino

Ово ронилачко место удаљено је само 10 минута вожње бродом где ћете стићи у Регионални парк Порто Венере. Ако имате среће могуће је видети делфине током вожње чамцем до и од локације.

Сазнајте више

Grotta del Tinetto

Потребно је само 10 минута да стигнете до ове ронилачке тачке која се налази унутар Регионалног парка Порто Венере. Острво Тинето је најмање острво архипелага Порто Венере.

Сазнајте више

Punta Persico

Ova ronilačka tačka je duž obale Porto Venere. Plitko ide prema otvorenom moru. Maksimalna dubina 20 metara. Možemo stići do ove tačke ronjenja za 15 minuta navigacionog vremena.

Сазнајте више

Scoglio Ferale

Овом ронилачком месту се стиже 20 минута вожње чамцем од Сан Теренза. Стена Ферале се налази на ивици Националног парка Цинкуе Терре.

Сазнајте више

Scoglio Grimaldo

Ово ронилачко место се зове Грималдо Роцк и налази се у близини заштићеног подручја 5 Терре. Издан врх налази се неколико десетина метара од обале. До локације се може доћи за 35 минута.

Сазнајте више

Lama Crexia

Ова ронилачка тачка је унутар зоне Б Националног парка Цинкуе Терре. Сајт је савршен за рониоце почетнике и рониоце са мало искуства.

Сазнајте више

MV Equa (Wreck)

Екуа'с Врецк је удаљен око 25 минута вожње бродом. Екуа'с Врецк се налази испред Риомаггиореа, две миље од обале.

Сазнајте више

Relitto Colosso

Velika olupina sa maksimalnom dubinom 39 mt. Olupina je u jedrenju i bez mreža. Postoje dva lepa prolaza koja su veoma otvorena i relativno laka. Lep deo smeštaja i kuhinje.

Сазнајте више