Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Urfeld

Улаз у Урфелд се може наћи у изнајмљивању чамаца. Максимална дубина овде је између 25 и 30 м. Има неколико стабала, доста смећа на седименту и два потопљена чамца на весла. Пажња: држите се десне стране - постоји опасност са леве стране због јаких струја електране Валцхенсее!

Сазнајте више

Walchensee, Galerie

Мало сакривен, поред првог крова пута јужно од Урфелда налази се мали паркинг. Ово је улаз у Валцхенсее. Десно, од 5-10 м (у зависности од годишњег доба), челична трака води до олупине старог аутомобила на ~35 м, лево иде директно у стрму.

Сазнајте више

Walchensee

Валцхенсее је дугачак 800 метара и дубок 130 метара. Један сат јужно од Минхена, то је прелеп једнодневни излет. Језеро је богато рибом и има добру видљивост. Од олупине аутомобила до стрме стене има понешто за свакога - локални ронилачки центри ће вам радо помоћи да одаберете одговарајућу улазну тачку!

Сазнајте више

Walchensee, Walchenseebucht / Radlbucht

Директно јужно од села Валцхенсее налази се паркинг са којег води стаза до улаза на локацију. Неколико подводних извора овде обично пружа добру видљивост. Можете видети много потопљених остатака, малу олупину и прелепа дрвећа на другој страни залива.

Сазнајте више

Walchensee, Steinbruch

Улаз у ову локацију налази се на јужној обали језера Валцхенсее, изван пута за Јацхенау, и до њега се може доћи малим степеништем са паркинга. Под водом ћете наћи неравне стене и велике подводне стене (дубине 20 до 40 м). У пукотинама стена можете пронаћи велике штапове јегуље.

Сазнајте више

Walchensee, Am Hackl (VW Käfer)

На јужној страни језера, око 2 км након наплатне станице у правцу Јацхенауа, наћи ћете улаз „Ам Хацкл“ на великом паркингу. На дубини од 10 м лево ћете пронаћи олупину ВВ Бубе, испред и иза ње дрвеће и стене.

Сазнајте више

Walchensee, Einsiedlbucht

Да ли сте се икада запитали како би било радити на рачунару под водом? Ова локација је опремљена пуним радним столом међу осталим остацима као што су мање олупине и друго смеће. Приступ је лак преко пешачког моста, дубина се креће до максимално 20м.

Сазнајте више

Achensee, TCI Parcours

Веома лепо место за роњење у потпуности. Директно на улазу, наћи ћете обрнути чамац и каду као звоно за роњење. Дуж пруге ћете наћи од 12 - 30м много лепих ситница и већих објеката попут гондоле.

Сазнајте више

Tegernsee

Чувено Тегернзее, 50 км јужно од Минхена, дугачко је преко 700 метара и сматра се једним од најчистијих језера у Баварској. Смештен у средини заштићеног предела, Тегернсее нуди плитке обале, као и дубине до 72 м, нудећи роњење за сваки ниво рониоца.

Сазнајте више

Achensee, Schwarzenau (Campingplatz)

Ронилачка локација Цампинг Сцхварзенау у Ацхенсее-у је веома разноврсно место за роњење, где можете брзо посетити веће дубине и где можете видети веома лепе обалне формације у плиткој води, које су одличне за роњење.

Сазнајте више