Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Überlingen, Tennisplätze

У плитким водама, депонија је лепо обрасла и идеална за почетнике и вежбаче. Видљивост може бити између једног и 15 метара, у зависности од времена и струје на месту роњења. На стрмом зиду видљивост је обично добра.

Сазнајте више

Überlingen - Post

Пост у Уберлингену је изазовно место за роњење и стога није погодно за рониоце почетнике. Рониоци нажалост често потцењују стрми зид са надвишењем и дешавају се озбиљне ронилачке незгоде. Роњење је на овој локацији дозвољено само лево.

Сазнајте више

Dingelsdorf - Strandbad

Veoma pogodan za napredne i tehničke ronioce. Možete dostići velike dubine i duboke zidove. Molimo vas da ne potcenjujete na pravi put do ulaza.

Сазнајте више

Überlingen - Seezeichen 24

Ово је ронилачко место које многи рониоци још увек знају као "Бауграф". Од сајма Стате Гарден Схов 2021, постоји неколико нових улазних тачака.

Сазнајте више

Wallhausen - Hochhaus

Ово ронилачко место је погодно за искусне рониоце, али не и за почетнике. Глатки зид се завршава на око 80 метара. Овладавање савршеном пловношћу је апсолутни предуслов.

Сазнајте више

Bodensee - Marienschlucht

Ovaj ronilački sajt je pogodan za iskusne zidne ronioce i ništa za početnike. Zid pada u koracima na 40m. Do mesta ronjenja se može stići samo brodom od kada je Marijenšluht zatvoren.

Сазнајте више

Meersburg - Plätzle

Место за роњење за искусне рониоце. Стрми зид се спушта до 22м. Међутим, зид је мањи изазов, пре него бука мотора трајеката између Мерсбурга и Констанца која се може чути током целог роњења.

Сазнајте више

Meersburg - Wilder Mann

Зимско ронилачко место! Роњење је дозвољено само од 31. октобра до 15. марта. Проверите распоред трајекта пре роњења! Ова страница је више за напредне рониоце. Стрми зидови и хладна вода могу врло брзо довести до менталних граница.

Сазнајте више

Ludwigshafen - Lädine

Роњење на олупину: Молимо вас да роните на Лаедине само са савршеном пловношћу, јер је ово историјски и археолошки вредна олупина глиненог теретњака.

Сазнајте више

Meersburg - Krebsgarten

Са паркинга се долази до улаза макадамском стазом. Опрез! Камене степенице могу бити веома клизаве! Место роњења се углавном састоји од плитке нагнуте гомиле. Стаза се протеже од 5 до око 20м. Перон се налази у простору од 5м лево од улаза.

Сазнајте више