Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Tioman Marine Park

Желите да знате шта се дешава ако рибарски чамци не поштују правила Марине Парка? Ту лежи више од дванаест чамаца! Ово ронилачко место обично има прилично слабу видљивост, што ствара чудно расположење док се крећете између олупина.

Сазнајте више

Tekek House Reef

Tekek House Reef je generički deo grebena na plaži koji koriste svi centri za kurseve i isprobavanje ronjenja. Ulaz na plažu je nesmetan i miran, samo pazite na stene tokom niske plime. Greben se proteže od obale ka dubini od 8 metara i prelazi u peščano dno.

Сазнајте више

Ghost Town

Испред Блуе Хеавен Диверса можете уживати у дивном плитком гребену. Желите да доживите нешто другачије? Истражите вештачки гребен под називом „Град духова“. Овде су постављене гомиле бетонских блокова који дају утисак подводног хоризонта.

Сазнајте више

ABC House Reef

АБЦ гребен је плитки кућни гребен са дубинама од 5 до 12 метара. Савршена локација да ажурирате своје вештине након дугог периода неактивности и опуштеног поподневног роњења.

Сазнајте више

Renggis Island

Једно од најпознатијих ронилачких локација у околини. Само мало камења и мало дрвећа изнад површине, али ставите лице у воду и доживећете чисти тропски акваријум.

Сазнајте више

Bus Station

Između ostrva Renggis i odmarališta Berjaya, sastoji se od potopljenih ogoljenih autobusa, džipa, betonske strukture koja stvara veštački greben. Tu je i potopljena struktura u obliku srca sa klupom.

Сазнајте више

Dungun

Na šest minuta od Tioman Juara Jetty, to je lep i miran zaliv koji može da se sakrije od većine talasa, a pogled iz zaliva je definitivno dobro mesto za fotografisanje.

Сазнајте више

Dungun

Ide severno od Juare, i samo 12-15 minuta od Juara Jettyja. Jednostavan ronilački sajt za početnika, dobar za makro fotografa. Dobar ronilački sajt za ronjenje.

Сазнајте више

Saing

Ide severno od Juare i na samo 10 minuta od Juara Jettyja. Jednostavan ronilački sajt za početnike, dobar za makro fotografe. Dobar ronilački sajt za ronjenje.

Сазнајте више

Temedor

Na 8 minuta od Tioman Juara Jetty, to je lepo mesto za ronjenje na zidu, ali pažljivo, ovaj sajt je lako pogoditi talase ako se vreme zagusti. Uћivaj!

Сазнајте више