Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Teixlbucht/Messnerspitz

Ронилачко место доступно са обале, погодно за почетнике у области плитких вода, са стрмим зидовима, вегетацијом и великим стеновитим формацијама. За напредне рониоце, овде се може прећи термоклинала и ту су остаци ратних времена (молимо да ништа не дирате).

Сазнајте више

Maria Wörth, Wörthersee

На овом ронилачком месту, наћи ћете леп стрми зид. Због дубине, ово место за роњење је погодно само за искусне рониоце. Улаз је преко паркинга и мале падине која води у језеро.

Сазнајте више

Untiefe Maria Wörth

Велики плићак код Мариа Вортх налази се усред језера Вортхерсее између Портсцхацх и Мариа Вортх. До места роњења се може доћи само чамцем. Место за роњење нуди велике стрме зидове са неколико страна, ау области плитких вода фасцинантну вегетацију са пуно живота.

Сазнајте више

Sallacher Strandbad

Лако и плитко место за роњење на северној обали Вертерзеа. Лак улазак, плитко нагнуто дно и прелепа вегетација и понека риба у плитким водама чине ово место идеалном за почетнике.

Сазнајте више

Reifnitz Parkplatz 2

Директно са улаза можете заронити било лево или десно раме директно у дубину. Плитка обала нуди одлично искуство роњења за почетнике са много потопљених стабала и камења. Испод термоклине (од око 15-20м) наћи ћете велике стенске формације и стрме зидове.

Сазнајте више

Sekirn Steilwand

Након помало изазовног улаза (3 м нагиба у језеро) зарањате уз десно раме стрмог зида. И у плитком подручју до 10м и испод термоклине у распону од 15-30м, ронилачка локација нуди импресивне зидове. Повремено можете пронаћи моћна стабла на дну језера.

Сазнајте више

Wörthersee Atlantis

Veoma prelepo mesto za ronjenje na severnoj obali Wörthersee. Razne formacije stena vode ronioca do potopljenog jedrenjaka na dubini od 28 metara. Odatle dalji strmi zidovi vode do dubina izvan granice rekreativnog ronjenja. Pažnja: Pristupite problematično kada lido "Bad Stich" nije otvoren.

Сазнајте више

Silbersee Ranch

Силберсее, који се налази западно од Виллацха, у непосредној близини реке Драве, је вештачка водна маса настала 1970-их година вађењем шљунка у подручју подземних вода. У источном делу језера налази се платформа, а на јужној страни ресторан „Силберсее Ранцх“.

Сазнајте више

Silbersee West

Са првог паркинга можете доћи до обале преко насипа. Одавде роните према острву. Острво се може лако обићи. У североисточном делу острва увек ћете срести веома велике штуке.

Сазнајте више

Strandbad Maiernigg

Место за роњење нуди лепу башту за вежбање узгона. Постоје две платформе, неки чворови, потопљени аутомобил и нешто вегетације.

Сазнајте више