Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Кањон се налази на северној страни острва Гргур. Лако је доћи и има заклоњени мали залив, савршен за сидрење чамца. До кањона је потребно између 15-20 минута бродом. Зарон почиње на дубини од око 5-10м, а дно је око 40/45м.

Сазнајте више

Акваријум се налази на северној страни Гргура. Да бисте дошли до места роњења, путоваћете 20 минута брзим гуменим чамцем. Затим ће се усидрити у плитком подручју где се може наћи зид.

Сазнајте више

Сика Танки се налази на острву Гргур, после места за роњење Кањон. Ово ронилачко место је познато по својој струји и по живописном зиду. Усидрите се у 8-10 м дубокој води и започните роњење пратећи линију сидра.

Сазнајте више

Прст, у преводу „Прст“, налази се на почетку острва Гргур. Као што име каже, формација подсећа на прст. Долазак глисером траје 15 минута.

Сазнајте више

Косача се налази на почетку острва Гргур. Да бисте дошли до њега, потребно је 15 минута. Ово је савршено место за рониоце почетнике или оне који немају много искуства.

Сазнајте више

Ово ронилачко место налази се на јужној страни Голија, где се налази светионик. Потребно је 15/20 минута нашим глисером да стигнемо до овог места за роњење. Сидримо се испред светионика, у плићаку.

Сазнајте више

Доубле Роцк се налази на почетку острва Голи, 100м удаљен од Биг Роцка. Места за роњење су веома слична. Сидримо се испред стене на малом платоу дубине између 5 – 8м. Место за роњење је врхунац.

Сазнајте више

Велика стена се налази на почетку острва Голи. Након 20 минута вожње бродом стижете до места роњења. Сидро испред острва, у плитком делу. Већ са површине се види где почиње спуштање.

Сазнајте више

Ово ронилачко место налази се на јужној страни острва Голи. То је врхунац са лепим зидом који се спушта до 35м. То је веома лако место за роњење. Можете пливати око врха, бирајући своју дубину, и бити у могућности да направите сигурносну станицу испод чамца, осврћући се око себе да бисте пронашли неке нудибране.

Сазнајте више

Ово ронилачко место налази се на југу острва Голи. Савршено место када дува северни ветар „Бура“. Усидрићете се у заштићеној ували у коју је лако ускочити и потом се вратити на чамац. Вела Драга је удаљена само 20 минута вожње бродом!

Сазнајте више