Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Julian Rocks - Split Bommie

Велики разбацани бомби са јединственом пукотином, ово место је погодно за већину нивоа роњења и досеже до 15 м дубине. Ова локација пружа сјајно роњење током целе године са мноштвом великих и малих створења.

Сазнајте више

Julian Rocks - Cod Hole

Невероватно место за роњење за искусне рониоце! Рупа бакалара је мала подводна пећина која се налази на северном врху и отвара се на приближно 15 м дубине, а затим се спушта на дубину од 21 м.

Сазнајте више

Julian Rocks - Hugos Trench

Макро рај! Са чистим зидовима са обе стране од вас, очекујте да ћете наићи на низ малих и дивних створења као што су гологранци, шпански плесачи, ракови и шкампи богомољке.

Сазнајте више

Julian Rocks - Needles

Неедлес се налази на јужном крају Јулиан Роцкс и састоји се од великих бомби које се протежу до малих дубина. Струје и плитке дубине од 5-15 м овде значе да има много тога да се види током целе године.

Сазнајте више

Main Beach Wreck - Tassie III

Лако плитко роњење са олупином (Тассие ИИИ), неколико стубова са старог мола и великом баштом морских алги, ово роњење је савршено за свакога ко почиње у својим ронилачким авантурама, а истовремено нуди обиље морских сусрета који ће задржати чак и најветераније рониоци забављали.

Сазнајте више

Cook Island - North Wall

„Куково острво“ је познато као морски резерват и дом је широког спектра морског живота и морских птица које се размножавају. Острво Кук пружа одличну прилику да посетите заштићено подручје и сведочите зашто многи воле ово посебно место. Максимална дубина овде је 13 м.

Сазнајте више

Nine Mile Reef

Врх гребена се налази на око 10 метара дубине, спуштајући се на 30 метара, а пад је прекривен бројним тврдим и меким коралима. Рибе гребена су раштркане по плићим деловима, а око гребена круже пелагичне рибе, ајкуле, корњаче, ража, орлови ража и понека манта.

Сазнајте више

Tweed River

Твеед Ривер је одлична локација за рониоце почетнике, Твеед Хеадс се налази у улици Цорал Стреет, Твеед Хеадс. Место роњења има лак приступ бетонским степеницама до улазне тачке. као и опција на плажи за роњење у дрифту. Веома леп сајт. Вис је одличан зими и плима.

Сазнајте више

Wonder Reef On The Gold Coast

Čudesni greben je prvi umetnički dizajnirani greben na svetu koji se sastoji od 9 prelepih individualnih grebenskih spirala. Svaki greben je usidren u morskom dnu i kreće se sa energijom okeana kao džinovska kelp šuma.

Сазнајте више

Gold Coast Offshore

Десет минута од обале од Златне обале је отворена вода погодна за обуку и курсеве роњења. Дубина дна је око 40 метара.

Сазнајте више