Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Conestoga (Wreck)

Ово је сјајно роњење на олупини на канадској страни реке Ст. Лавренце. Ово је лак улаз на обалу и када уђете можете пратити линију од 25 метара до места олупине. Ово је олупина дуга 250 стопа која се налази у око 28 стопа воде.

Сазнајте више

Lock 21

Лоцк 21 је узбудљив и јединствен роњење где можете да се вратите у прошлост и зароните у потопљену викторијанску браву канала из 19. века на реци Свети Лоренс. Овај роњење може имати јаке струје и најбоље га обављају искусни рониоци.

Сазнајте више

Galop Island Canal

Више улазних тачака. Постоји одлагалиште на зиду где можете ући, али сајту се такође може приступити са лаког постепеног улаза на обалу (близу олупине Вее Хавк). Ово је плитко роњење које може завршити на олупини Цонестога.

Сазнајте више

Wee Hawk (Wreck)

Олупина Вее Хавк је веома варљива и треба је посматрати споља; налази се у веома плиткој и мирној води. Пенетрацију не треба покушавати без одговарајуће обуке.

Сазнајте више

Prescott Dive Park

Овај сајт је поставио град Прескот. Има лак приступ и лепо је уређен за рониоце. Подручје је плитко са мирном водом. Састав дна је муљ.

Сазнајте више

Mille Roche Power House

Године 1958. створен је морски пут Ст-Лавренце. Дубина морског пута је повећана како би се омогућило да већи бродови путују до Великих језера. Због тога су многа села, путеви, преводнице, електране, канали били потопљени и могу их видети рониоци.

Сазнајте више

Rothesay

Проглашено у Аугусти као „Најбоље роњење у слаткој води на свету“, ово Ротхесаи место за роњење и пикник нуди одличан простор за свакодневну употребу са лаким приступом невероватном роњењу у слаткој води. Бистрина воде је одлична без термоклина.

Сазнајте више

Robert Gaskin (Wreck)

Најбоље је заронити олупину Роберта Гаскина са ронилачког чамца. Роњење се може обавити са обале, али захтева дуго пливање и рониоца који има веома низак САЦ. Налази се у Броквилу, Онтарио / Н44°35'21.48“ В75°40'37.4988“, више информација је доступно на хттпс://савеонтариосхипврецкс.ца/буоиситес/роберт-гаск

Сазнајте више

Centeen Park

Популарно место за роњење за све нивое ронилаца, можете видети подводну скулптуру постављену овде са шест стојећих људских фигура које гледају нагоре, окружене клупама у пречнику од 18 стопа на свакој кардиналној тачки. Две јесетре показују север на 35 стопа, одајући почаст врсти која је некада била у изобиљу у реци.

Сазнајте више

Lillie Parsons (Wreck)

Ово је роњење чамцем. Донесите светло да видите испод олупине. Припремите се за јаке струје (2-3 чвора). Продор је могућ, али се не препоручује рониоцима почетницима. Олупина лежи између 40 и 50 стопа, а олупина се протеже до 90 стопа. Видљивост је 8 до 12 стопа.

Сазнајте више