Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ово је скоро тајно место, коме се приближава само неколико ронилачких центара. Прелепи гребен подсећа на пространу подводну висораван са много терасастих градација. Богато вегетирани гребен почиње 8 метара испод површине воде и простире се до дубине од преко 25 метара.

Сазнајте више

Ова ронилачка локација се налази на 10 минута од нашег ронилачког центра. Налази се на острву Гиустјна, а сидримо се у близини острва. Савршено место за почетнике и искусне рониоце.

Сазнајте више

Ova mesta za ronjenje nalaze se na 5 minuta od našeg ronilaškog centra. Dve sestre su izmeрu malih ostrva. Usidrili smo se usred dva ostrva. Ova ronilačka mesta su savršena za ronioce početnike i za ronioce koji vole da otkrivaju stvorenja.

Сазнајте више

Ронилачка локација се налази директно испред ронилачког центра, у марини кампа Вестар. Максимална дубина је 4/5 метара и савршена је за пробно роњење, сирена, ноћно роњење, тестирање опреме и освежавајући роњење.

Сазнајте више

Место за роњење за оне који воле ситну рибу, идеално је и за почетнике. Одлични услови за посматрање морског живота, који се већ може наћи на дубини од 20 м без потребе за дубоким роњењем.

Сазнајте више

Ronjenje na grebenu može biti veoma teško. Počinje na dubini od 6 metara/18 stopa, a zatim se spušta na terase na oko 43 metra/145 metara. Zbog brodskog saobraćaja tokom sezone i ekstremnih struja, ronjenje je često moguće samo van visoke sezone i to samo za iskusne ronioce.

Сазнајте више

Ово ронилачко место на периферији малог острва Стураго састоји се од многих интересантних стеновитих формација, а такође и кањона за роњење. Пошто је место за роњење од 12 метара и више најзанимљивије, довољно је времена да се опустимо и завиримо у бројне пукотине, чека нас много воденог живота.

Сазнајте више

Високо испуцала стена благо нагнутог пејзажа у привремено пешчаном тлу. Идеалан полигон за почетнике. Дубина варира од 5 до 22 метра.

Сазнајте више

Red Island House Reef

Ово место за роњење састоји се од огромног каменог поља са мањим громадама, прекривеним жутим, смеђим, тамно црвеним и црним сунђерима. Мали мамурлуци унутра су прекривени коралима хладне воде. На супротној страни има још много тога да открије и могуће је лагано роњење.

Сазнајте више

Mesto ronjenja može da se zaroni samo u niskoj sezoni. U glavnoj prazničnoj sezoni ovde je jednostavno previše brodskog saobraćaja. Mesto ronjenja sadrži zanimljive formacije stena, nadsmeh i skrivenu pećinu. Pogotovo kada je Sunce u pravoj poziciji, igra svetlosti je fantastična!

Сазнајте више