Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Furio Fitó

После 35 минута вожње бродом стижемо до локације Фурио Фито. Плато са импресивно лепим стрмим зидом обраслим лепезама мора. Додатна самостојећа камена игла налази се на истоку у близини гребена. С времена на време наиђемо на неку јачу струју, па је погодна само за искусне рониоце.

Сазнајте више

Ulls de Llop

Ovo ronilačko mesto koje se nalazi na obodu marinskog rezervata Ses Negres je dobro mesto za uočavanje velikog načina života i pogodnog za sve nivoe ronjenja.

Сазнајте више

Cap de Begur

Postoje stenovite šipke u obliku 3 zida koje okružuju plašt od severa do juga, a prvi je najdublji (oko 37 metara) koji su formirali crveni gorgonijanci, drugi (oko 30) formiran kalcareous i koralnim stenama i treći prekriven zelenim kalkasnim algama. Ronjenje je završeno lutanjem.

Сазнајте више

Illa Negra

Јужно од Кап де Бегура, заштићено од северних ветрова, налазимо велико острво, направљено од тамне стене, које се зове Ила Негра. Ово је једноставно роњење, за све нивое и које је увек покривено од таласа.

Сазнајте више

Grotto / Cueva Gisbert

Након 20 минута пловидбе уз обалу, стижемо до Цуева Гисберт. На улазу дубоком 12 метара налази се пећина дуга 120 метара. На крају пећине, вода је дубока 1,5 метара и на зидовима се виде слепи мишеви. Светло је апсолутно неопходно.

Сазнајте више

Never Come Back

МАШИНСКИ ПРЕВОД: После око 20 минута вожње бродом стижемо до ронилачког места Ел Анцла или Невер цоме бацк. Широк и веома храпав, овај гребен је претходница за оријентацију. Због профила дубине и непознатости, ово место је веома нетакнуто и мало раздваја. Овде се препоручује лампа.

Сазнајте више

Aigua Xelida

За око 10 минута вожње бродом према северу, залив Аигуа Кселида је заштићен од ветра и таласа. Лако место за роњење са максималном дубином од 18 метара. Постоји много великих стена и кањона за истраживање са великим луком као врхунцем на малој дубини.

Сазнајте више

Cala Nova Outside

МАШИНСКИ ПРЕВОД: После око 10 минута вожње бродом стижемо до Цала Нова Оутсиде. Због дубинског профила ово место је веома мало зароњено и тако се показује са своје нетакнуте стране. Неравне литице са много горгонија и бројним јатама рибе су врхунци овде. Препоручује се лампа.

Сазнајте више

Cala Nova

На удаљености од цца. 12 минута североисточне навигације, наћи ћете један од најлепших подводних профила на овој обали. Прелепим кањонима са стрмим зидовима пуним шума горгонија овде се могу дивити од почетника до искусних ронилаца. Препоручује се бакља.

Сазнајте више

Canons de Tamariu

А апрокимадаменте медиа милла ен френте де Тамариу подемос енцонтрар уна инмерсион цомпуеста пор дос десфиладерос енмарцадос ен трес паредес, цон фондо де арена, емепезандо ла инмерсион а поцо мас де 10 метрос и бајандо хаста

Сазнајте више