Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ory Faru

Ори Фару је одлично место за роњење које се налази испред острва Кураматхи. Ово је једноставно роњење са зида и савршено погодно за све нивое ронилаца. Гребен почиње на око 4 метра и пада испод 40 метара дубине.

Сазнајте више

Rasdhoo Channel

Погодан само за напредне рониоце, канал између острва Кураматхи Ресорт и Расдхооа нуди сусрете светске класе на дубини између 22 и 30 метара. Овај зарон најбоље функционише са средњом струјом која се углавном гура попреко и благо према атолу. Рониоци треба да прате ивицу канала.

Сазнајте више

Rasdhoo Try Dive Area

Ovo je pogodan prostor za Try Dives i ograničene ronjenje u vodi. Nalazi se na javnoj plaћi Rasdhoo blizu luke. Postoji peščano mesto za klečanje.

Сазнајте више

Kuramathi Queen (Wreck)

Овај чамац за снабдевање дужине 40 м потопљен је 1987. Одмарајући се на максималној дубини од 20 м, ово место је савршено за све нивое роњења и, због своје заштићене локације, омогућава одлично ноћно роњење.

Сазнајте више

Rasdhoo Beyru

Расдхоо је занимљиво место са зидом острва Расдхоо на једној страни и масивним коралним блоковима (или тхиласом) постављеним на спољашњем стрмом спусту атола. Ове две карактеристике стварају коридор од песка између унутрашњег гребена и спољашњег тиласа. На појединим местима коридор је широк само 20 метара.

Сазнајте више

Rasdhoo Ferry Terminal

Ovo ronilačko mesto se nalazi u luci Rasdhoo i pogodno je za skučenu obuku za vodu. Postoje stepenice koje vode u vodu sa pristaništa. Uvek koristite bovu za označivač površine.

Сазнајте више

Three Palms

Три палме нуде мирно роњење дуж зида са 3 прелепе формације стоних корала по којима је ово место и добило име. На врху кућног гребена можете видети ајкуле црне гребене, у каналским зрацима орла, а понекад и гребенске манте. На зиду су и лавови, јастози и пуно малих риба!

Сазнајте више

Cambra Beach

Lepo plitko peščano dno plaže savršeno za vežbanje veština ili isprobanje ronjenja po prvi put. U zavisnosti od plime 100m od obale možete dostići dubinu od oko 5 metara. Savršeno za vreme kada vetar duva sa zapada, stvarno štiti i bez talasa.

Сазнајте више

Madivaru Channel

Расдхоо Мадивару је канал који се налази на раскрсници локалних острва Расдхоо и Мадивару. Зароните дуж ивице паралелних или окомитих формација гребена преко канала и истражите пешчана подручја.

Сазнајте више

Bodu Gaa

Бодуга значи велики блок на Дхивехију. Ово место је добило име по великом коралном блоку који се налази само 2 метра испод површине на крају острва Курамати у близини пешчане спрудове.

Сазнајте више