Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ово је стрми зидни покривач огромних морских лепеза и сунђера у којима живи широка разноликост гребенских риба. Различите врсте меких корала могу се видети у плитком равном подручју где се обично могу уочити јата риба.

Сазнајте више

Ова локација је веома препоручљива за активности роњења са својим богатим меким коралима на дубини од само 5 до 7 метара. Смештен на истоку острва Мењанган, ова локација је прелепа испод те воде као и изнад, где ћете се суочити са прелепим храмовима који се налазе на овом острву.

Сазнајте више

Острво Мењанган је мало, ненасељено острво које се налази на западном делу острва Бали. Због разноликости корала и врста риба овде, острво је постало део Националног парка Западни Бали, тако да има строгу заштиту за заштиту његове одрживости.

Сазнајте више

Једно од најомиљенијих места за роњење на острву Деер, Цорал Гарден нуди другачију атмосферу у којој ћете се почастити малим хумцима између пешчаних дина испуњених баштенским јегуљама.

Сазнајте више

Sandy Slope

На пола пута између Цорал Гарден и Дреам Валла, Санди Слопе нуди лепо роњење на врху са меким и тврдим коралима, лепезама мора и гомилом рибе. Ако пливате ка северу, наћи ћете леп пад до 40 метара дубине.

Сазнајте више

Ово ронилачко место налази се између олупине Анцхор и Санди Слопеа. То је роњење на зид са дубинама до 40м. Видећете лепе морске лепезе, кораљне формације, чак и у плитким деловима док роните или радите своје сигурносне станице.

Сазнајте више

Ово ронилачко место је равна област са меким коралима на дубини од 5 метара, праћена зидом који досеже приближно 35 метара. Ово место прекривају велики љубитељи мора и неколико других врста корала.

Сазнајте више

ПОС 1 је једноставна локација за роњење, одлична за Три Сцубас. Дно је пешчано и могуће је започети роњење са плаже. Приближно 6 метара лево, налази се прелеп корални гребен за истраживање.

Сазнајте више

Једно од најомиљенијих места за роњење на острву Мењанган. Локација за роњење Гарден Еел нуди другачију атмосферу у којој ћете се почастити малим хумцима између пешчаних дина испуњених баштенским јегуљама.

Сазнајте више

Secret Bay

Tajni zaliv se može roniti samo tokom velike plime. Trebaće ti veoma dobra bova da ne bi uznemiravao dno. Ovo je ronjenje blata tako da nijedan koral nije prisutan osim zabavnog života za videti! Do ovog mesta se može stići sa obale i odličan je noćni provod. Možete da ronite levo ili desno.

Сазнајте више