Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

El Vencedor (Wreck)

Венцедор је забавно роњење на олупине у Кабо Пулму. Овај брод је био кочара за туну која је потонула раних 1980-их након што је ударила у гребен. Сада је постао велики вештачки гребен окружен песком, јатањем риба и пуно ајкула!

Сазнајте више

El Bajo - Cabo Pulmo

Прелепа подводна топографија одражава литице изнад воде и ствара драматичну позадину за невероватна виђења дивљих животиња у мору Кортез.

Сазнајте више

Los Morros

Иако није јако дубок, у просеку око 50 стопа, Лос Моррос се сматра напредним роњењем због хладније воде, смањене видљивости и брзе струје која се овде дешава. Ова локација има делове гребена одвојене песком, пуне баштенских јегуља.

Сазнајте више

Pibe's Reef

Прилично плитак гребен за почетнике у Кабо Пулму, мало место за роњење са променљивим тереном на дну. Добро за роњење и слободно роњење и има одличну видљивост.

Сазнајте више

El Islote

Прекрасан стенски врх у Кабо Пулму, Мексико. Лако роњење у кружном облику око врха. Роњење са зида са изданцима до различитих стена.

Сазнајте више

Sea Lion Colony

Фантастично место за почетак ваше ронилачке експедиције. Морски лавови су као љупки пси, веома радознали и дружељубиви. Ово ронилачко место је такође пуно других морских животиња и лако је ронити.

Сазнајте више

Cabo Pulmo

Национални парк Кабо Пулмо нуди широк избор ронилачких авантура од плитког, лаког роњења на гребену до изазовнијег, дубљих роњења. Невероватно биодиверзитет и успешан морски парк са преко 6.000 различитих морских врста.

Сазнајте више

Punta Perico

Zidno ronjenje sa peščanim dnom. Kanjon i stenovite formacije sa obilnim morskim ћivotom. Velika škola konektora se može naći na ovom mestu, maksimalna dubina je oko 80 ft na dnu. Obično je ronjenje u driftu držeći zid/formaciju na jednoj strani.

Сазнајте више

Whale’s Head

Ово је лепо плитко роњење, савршено за роњење на дах и почетнике, почевши од само 5 стопа воде и завршавајући на 50 стопа са пешчаним дном. Постоји много великог раста корала и тона гребенских риба које треба видети. Чак можете чути како грбавци певају под водом у неко доба године.

Сазнајте више

Pelican Rock

Пеликанска стена је једно од најпопуларнијих места за роњење и роњење у области Кабо Сан Лукаса. Смештен на обали од Плаја дел Амор, лако је доступан директно из луке, што чини чартер чамце лако пронаћи и нису прескупи.

Сазнајте више