Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

La Junta Dive Site

Kamp La Junta se nalazi na kilometar reke Gvadalupe gde kamperi uče osnove gnjuranja i ronjenja. Ovaj deo reke varira u dubini od samo nekoliko metara do blizu 20 stopa.

Сазнајте више

Joe’s Place Marina & Resort

Ова локација за роњење има кампове и кампове. Пословна зграда се налази одмах поред одређеног простора за роњење. Зграда има просторију за забаву која се може изнајмити. Телефон 830-612-3775 Веб локација: ввв:јоесмарина.цом Доступност је од среде до недеље, од 8 ујутро до сумрака. Позовите да проверите цене.

Сазнајте више

Canyon Lake, Canyon Lake Park, Texas

Цанион Парк на Цанион Лаке-у има традиционални подводни терен Цанион Лаке-а који укључује стабилне падине и мале падове. Дно је муљасте конзистенције, што ствара потенцијалне проблеме са видљивошћу ако се подигне. Поред тога, термоклине су очигледне у корацима од отприлике 30'/9м.

Сазнајте више

North Park, Canyon Lake

Кампови само за викенд употребу. Не ради током недеље. Отворено од 1. априла до 30. септембра. Велики тоалети у стилу ван куће, БЕЗ тушева.

Сазнајте више

Comal River, Landa Park, New Braunfels, Texas

Река Цомал, удаљена само 2,5 миље, једна је од најкраћих река у САД. Изворно се храни из водоносника Едвардс и улива се у реку Гвадалупе. Роњење и пливање није дозвољено у језеру Ланда и реци Цомал непосредно испод језера због присуства угрожених врста.

Сазнајте више

Upper Comal River

Река Цомал, једна од најкраћих река у САД, извире из водоносника Едвардс и протиче 4,5 миље кроз град Њу Браунфелс, спајајући се са реком Гвадалупе. Роњење на реци Цомал почиње одмах низ реку од Вурстфест терена и наставља се непосредно пре цевовода.

Сазнајте више

Lower Comal River

Смештен неколико брана ниже од реке Горњи Комал, Доњи Комал има бржу струју и нешто дубље дубине дуж речних кривина. Локација постављена је испод моста Гарден Ст., а река ће се двапут кривити пре него што изађе на последњем јавном излазу (пре него што Комал удари у реку Гвадалупе).

Сазнајте више

Balmorhea State Park

Уроните у кристално чисту воду највећег базена на свету који се напаја из извора. Пливајте, роните или се само опустите испод дрвећа у овом историјском парку у сушном западном Тексасу. Цео парк ће бити затворен 3. септембра 2019. ради поправке и постављања септичког система. Предвиђени датум за поновно отварање је март 2020

Сазнајте више

Aquarena Springs / Spring Lake

Центар за воду и животну средину Меадовс, раније познат као Акуарена Спрингс, био је локални фаворит за рекреацију на отвореном и на води. Због заштићених и угрожених врста, приступ води је ограничен на оне који похађају часове роњења или рониоце волонтере који су завршили Програм волонтерског роњења Центра.

Сазнајте више

Valhalla Missile Silo

Ова ронилачка локација је у приватном власништву и изнајмљује се званичним ронилачким групама са њихове веб странице. Само прогуглај. Предложите добру физичку кондицију јер има много степеница доле.

Сазнајте више