Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Great wall - Kelifos Island

Мали комад земље који видите како плута у водама залива Торонеос између полуострва Ситонија и Касандра на Халкидикију је острво Келифос. Ненасељено мало острво простире се на површини од 2 квадратна километра, а становници острва Келифос су дивље козе, али је најпознатије по свом спектакуларном морском дну.

Сазнајте више

Kelifos Island

Острво Келифос је одлично роњење са зида са максималном дубином од 60м. Видљивост може бити од 5 до 20 метара. Нема струја и овде се може наћи огроман избор медитеранске морске рибе, што ово чини одличним местом за роњење за све нивое ронилаца.

Сазнајте више

Kohi Beach

Плажа Кохи је прелепа плажа са плавом заставом. Ронећи овде можете достићи максималну дубину од 35м. Овде нема много тога да се види осим песка и, у углу, малог гребена са доста рибе. Са чистом водом, изгледа као акваријум. (сардине, кефалос, лавракија, заргани, итд.)

Сазнајте више

Kalogria Reef

Одлична ронилачка локација за почетнике до искусне рониоце! Пун морског живота као акваријум. Одличан улаз са обале, али морате пливати 200 метара да бисте дошли до гребена.

Сазнајте више

Castri Reef - OCEANIC Diving Center

Једно од НАЈБОЉИХ локација за роњење око Никитија, Халкидики! Гребен Кастри се налази у средини залива Тхоронеос. Гребен почиње од 7 метара дубине до 65 метара.

Сазнајте више

Malo Ostrvce Kalamanisia

Десет минута вожње од обале малим чамцем, одлично стање за почетнике. Пешчано дно са овалном великом стеном. Плитак део за обилазак целог Исланда. Дубина око 10-15м.

Сазнајте више

Azure Diving House Reef

Ова локација је кућни гребен за Азуре Дивинг Центер. Овај ронилачки сајт је погодан за нове рониоце који желе да се баве роњењем, али и за сертификоване рониоце који желе да освеже своје вештине или само зароне са обале.

Сазнајте више

Pagona Cave

Други зарон у области Пагона. Пећина Пагона је отворена пећина са улазом дубоким око 25 метара. На путу до пећине морате пливати према стрмом зиду. Док улазите у пећину, обратите посебну пажњу на пукотине и пукотине јер ћете највероватније пронаћи мале рибе и шкампе како се крију.

Сазнајте више

vourvouru lighthouse 1

Nalazi se na kraju Vourvorou laguna na Sitoniji Grčke sa opcijom ronjenja za sve ronioce na nivou... od biginer trough expert diversEasy za navigaciju i enjou u ronjenju !

Сазнајте више

Vourvouru Ajkulin rep

20min vožnja brodom fron Vourvorou Greece sa puno pinacle-a i ribe okolo ... dubina do 60m... može da se koristi za naprednog i ekspertskog ronioca... courent je uobičajeno predstavljen

Сазнајте више