Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Boomgaardplas

Voćnjak jezero je malo jezero sa svežom vodom koje se nalazi u kampu u Den Bumgardu u Kapelu Avezatu. Plaćate malu sumu na prijemu Kampovanja da biste mogli da ronite sa njima.

Сазнајте више

De Lithse Ham

U ovom skoro potpuno zatvorenom dovodu Meuse možete lepo da ronite. Mesto ima mnogo predmeta za za sagledavanje, kao i gomile gline spremne za posetu.

Сазнајте више

Zandmeren West (Geersteeg)

Mesto za ronioce svih nivoa. Plivajte duž padine i istražite tovu ili se spustite na jednu od dve rupe od oko 25 i 40 metara.

Сазнајте више

Tijningenplas Oost

Zapadna strana Tijningenplasa ima dve različite tačke gde možete da uđete u vodu. Između ćete naći brojne predmete i prelepe zidove od gline za ronjenje.

Сазнајте више

Zandmeren

Zandmeren ili Zandmeren parking je lepo mesto sa brojnim predmetima kao što su jedro za surfovanje, čamac i skuter. Jednostavan ronilački sajt idealan za početnike i ljude koji žele tiho da rone.

Сазнајте више

De Groene Heuvels

Groene Heuvels se nalazi u blizini Ewijka i prelepo je čisto mesto za ronjenje sa brojnim podvodnim predmetima kao što su olupine, cevi i saobraćajni znak.

Сазнајте више

Geffense Plas

Geffense Plas je jednostavan ronilački sajt i zabavan za ronioce svih nivoa. Možete lako pratiti zid ali možete otići i do panjeva drveća i zaroniti na maksimalnu dubinu od 16 metara.

Сазнајте више

Groote Wielen

Ovo jezero je lepo i lako jezero za ronjenje. Pogodan je i za početnike i za iskusnije ronioce. Nežno se kosi na dubinu od 15 metara.

Сазнајте више

Hagestein

Hagestein, poznat i kao Everstein ili Put van Hagestein, je raznovrsno, ali plaćeno ronilačko mesto u Utrehtu, na terenu Camping Eversteina. Na raspolaganju su vam sobe, toaleti itd. Ronjenje je moguće od 1. aprila do 1. oktobra. Pošto vidljivost u velikoj meri varira, potrebno je da proverite i ranije.

Сазнајте више

Watergoed

Ватергоед је бар на плажи на западној страни Слијк-Евијка. Ватергоед има сопствени паркинг, где можете да уђете у воду преко плаже након пресвлачења. Поглед на Слијк-Евијк је генерално више него добар. У Ватергоеду ћете наћи неколико стабала под водом.

Сазнајте више