Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Duga Luka

Duga Luka je ronilačko mesto južno od Rapca. Najinteresantniji deo ovog ronilačkog mesta je u dubini između 10 i 20 metara. U zidovima ima mnogo prenaglašavanja i pukotina koje se spuštaju na dubinu od 20 metara.

Сазнајте више

Jadrina

Дивоте Јадрина, које се назива и пећина Николај, налази се јужно од Рапца и једно је од занимљивих ронилачких места на источној обали Истре. Отприлике огромна пећина налази се на дубини од 24 метра у дну прелепог зида.

Сазнајте више

Barbakovac

Ronilački sajt Barbakovac, koji se naziva i "kamena kapija", nalazi se južno od Račbaca u blizini malog grada Ravni. Na dubini od oko 15 i 38 metara, možete da zaronite kroz dva impresivna plivanja, koja su gusto prerasla žute anemone. Nekoliko minuta pliva dalje, olupina leži na 30 metara.

Сазнајте више

Babino

Бабина се налази јужно од Рапца. Крећете са висоравни на цца. 5 метара и зароните према истоку док не дођете до ивице на цца. 20 метара. Ивица се наставља на север у виду лепо обраслог зида.

Сазнајте више

Rabac bay

Zaliv Rabac se nalazi direktno ispred ronilačkog centra Ronilački rabac. Ima šljunkoviti ulaz na plažu koji se nastavlja na peščanom dnu. Idealan je za veštine i navigacionu praksu.

Сазнајте више

Girandella

Три улаза нуде велику разноликост.1: Директно испод ронилачког центра, овде можете ронити десно или лево раме. 2:50м Н/Е пре нудистичке плаже зароните уз зид десно раме и код маркера назад до плаже. 3:50 м С/В овај пут зароните лево раме до маркера и назад преко гребена.

Сазнајте више

Golubjera

Golubjera se nalazi severno od Rabaca i do je se može stići samo brodom. Mesto ronjenja je pogodno i za početnike i za napredne ronioce i odlikuje ga brojne pukotine i pećine koje obezbeđuju skrovišta za ribe i invertebrate. Zbog topografije ovaj sajt je pogodan za ronioce svih nivoa.

Сазнајте више

Crna Punta

Vožnja brodom od 30 minuta vodiće nas južno od Rapca do mesta Crna Punta. Divan zid sa velikim plivanjem, pa čak i pećinama sakriven je ispod površine.

Сазнајте више

Brestova

Brestova se nalazi severno od Rapca i odlikuje je litica od koje zastaje dah sa mnogo pukotina i malih pećina. Ovo mesto možete roniti samo brodom.

Сазнајте више

Plomin

Kratka 10 minuta vožnje brodom će vas od Rabaca do zaliva Plomin odvesti. Mesto ronjenja se nalazi na severu izvan zaliva. U pliжem delu ima prekora da se naрu. Kada pratite nagib dublje tu su zidovi i mnoge interesantne formacije stena.

Сазнајте више